Unformat (veri kurtarma)programlari resimli anlatim
- artung
- Kilobyte1

Re: Unformat (veri kurtarma)programlari resimli anlatim
metin xx e tamamen katılıyorum.Bu arada yeni bir proğram denedim raw olmuş 1 tb hd den neredeyse tüm datalarımı geri aldım sadece bazı rar lı dosyalar bozulmuştu.proğramın adı (DiskInternals Partition Recovery 4.2).harika bir proğram.bundan önce recovery proğramlarında tek geçtiğim proğram file scavanger idi.ama şimdi 2 numara oldu.
eğer üzerine yazmadan sadece biçimlendirdiysen ufs explorer programını kullan. raw diskleri bile tarama olmaksızın kurtarabiliyor.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2531 kez
Merhabar
Bu veri kurtarma işlemi baya meşakarli bir pc işlemi....Bende bunun forumdaşlara ve forumu ziyaret eden misafirlere bir fikir vermesi açısından bir video gösterimi hazırlamaya karar verdim.Bu amaçla 14 farklı veri kurtarma yazılımı için 14 ayrı video çekip bunları tek bir video birleştirip Youtube yayınmayı amaçlıyorum.Gerçi böyle bir niyetim yoktu ama dün bu sabit başlığı telefondan okurken konunu giderek amacından saptığını gözlemledim.Hem da resimlerde uçmuş haldeydi.Onun için bu konuya kalıcı bir nokta koymaya karar verdim.İzinim bitene kadar bu dev görsel gösterimi hazırlayacğım.Tahminim velociraptor başta olmak üyelerin beğeneceği yönünde.Çaba bizden taktir Allah(c.c)'tan......Belki yeni bir sabit konu kazandırmış olacağım artık orası adminin bileceği bir durum.......
Bu veri kurtarma işlemi baya meşakarli bir pc işlemi....Bende bunun forumdaşlara ve forumu ziyaret eden misafirlere bir fikir vermesi açısından bir video gösterimi hazırlamaya karar verdim.Bu amaçla 14 farklı veri kurtarma yazılımı için 14 ayrı video çekip bunları tek bir video birleştirip Youtube yayınmayı amaçlıyorum.Gerçi böyle bir niyetim yoktu ama dün bu sabit başlığı telefondan okurken konunu giderek amacından saptığını gözlemledim.Hem da resimlerde uçmuş haldeydi.Onun için bu konuya kalıcı bir nokta koymaya karar verdim.İzinim bitene kadar bu dev görsel gösterimi hazırlayacğım.Tahminim velociraptor başta olmak üyelerin beğeneceği yönünde.Çaba bizden taktir Allah(c.c)'tan......Belki yeni bir sabit konu kazandırmış olacağım artık orası adminin bileceği bir durum.......
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19815 kez
Malesef en büyük sıkıntılarımızdan biri resimlerin uçması o sebple uzunca bir süredir resim yükleme sitelerine resim yüklemeyip bloggere yüklüyorum , bence her bir program için ayrı video olursa hem senin hazırlaman kolay olur hemde daha fazla izlenir , elbetteki tercih senin
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Evet zor oluyor ama 5 video iki günde hazırlandı bile diğerleri hazırlık aşamasında.........velociraptor yazdı: 13 Haz 2017, 18:32 bence her bir program için ayrı video olursa hem senin hazırlaman kolay olur hemde daha fazla izlenir , elbetteki tercih senin
- velociraptor
- Yottabyte4

- TRWE_2012
- Zettabyte1

hazırlamış olduğum beş videodan oluşan videoyu youtube yayınlamama kararı aldım.Admin başından beri haklı idi böyle zor olmaya başlamıştı.Ama bunda kararlıyım bu yeniden çekeceğim veri kurtarma videolarını tek bir konu başlığı altında ayrı farklı alt başlıklar halinde devamlı büyüyen bir konu başlığı şeklinde olacak.Dileyen forumdaşlar kendi video ve resimli anlatımlarını bu konun altına ekleyebilecekler böylelikle eşsiz bir interaktif dökümasyon çıkacak ve de başvuru kaynağı olacak.
TRWE_2012
TRWE_2012
- velociraptor
- Yottabyte4

Katılıyorum , hem bu başlığı da sabitlikten alırız resimler falan kırık , lakin arkadaşlar resimli anlatımlarını Lütfen gmaillerine bağlı bloggerlere yüklesinler ki silinmesin