Unformat (veri kurtarma)programlari resimli anlatim

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
modestus
Gigabyte4
Gigabyte4

Re: Unformat (veri kurtarma)programlari resimli anlatim

Mesaj gönderen modestus »

güzel anlatmışsın yürekli arkadaş.. :)
Kullanıcı avatarı
artung
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen artung »

metin xx e tamamen katılıyorum.Bu arada yeni bir proğram denedim raw olmuş 1 tb hd den neredeyse tüm datalarımı geri aldım sadece bazı rar lı dosyalar bozulmuştu.proğramın adı (DiskInternals Partition Recovery 4.2).harika bir proğram.bundan önce recovery proğramlarında tek geçtiğim proğram file scavanger idi.ama şimdi 2 numara oldu.
Kullanıcı avatarı
cetoxim
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen cetoxim »

eğer üzerine yazmadan sadece biçimlendirdiysen ufs explorer programını kullan. raw diskleri bile tarama olmaksızın kurtarabiliyor.
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1
Teşekkür etti: 2530 kez

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Merhabar

Bu veri kurtarma işlemi baya meşakarli bir pc işlemi....Bende bunun forumdaşlara ve forumu ziyaret eden misafirlere bir fikir vermesi açısından bir video gösterimi hazırlamaya karar verdim.Bu amaçla 14 farklı veri kurtarma yazılımı için 14 ayrı video çekip bunları tek bir video birleştirip Youtube yayınmayı amaçlıyorum.Gerçi böyle bir niyetim yoktu ama dün bu sabit başlığı telefondan okurken konunu giderek amacından saptığını gözlemledim.Hem da resimlerde uçmuş haldeydi.Onun için bu konuya kalıcı bir nokta koymaya karar verdim.İzinim bitene kadar bu dev görsel gösterimi hazırlayacğım.Tahminim velociraptor başta olmak üyelerin beğeneceği yönünde.Çaba bizden taktir Allah(c.c)'tan......Belki yeni bir sabit konu kazandırmış olacağım artık orası adminin bileceği bir durum.......
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19815 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Malesef en büyük sıkıntılarımızdan biri resimlerin uçması o sebple uzunca bir süredir resim yükleme sitelerine resim yüklemeyip bloggere yüklüyorum , bence her bir program için ayrı video olursa hem senin hazırlaman kolay olur hemde daha fazla izlenir , elbetteki tercih senin
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

velociraptor yazdı: 13 Haz 2017, 18:32 bence her bir program için ayrı video olursa hem senin hazırlaman kolay olur hemde daha fazla izlenir , elbetteki tercih senin
Evet zor oluyor ama 5 video iki günde hazırlandı bile diğerleri hazırlık aşamasında.........
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

şimdiden eline sağlık
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Zettabyte1
Zettabyte1

hazırlamış olduğum beş videodan oluşan videoyu youtube yayınlamama kararı aldım.Admin başından beri haklı idi böyle zor olmaya başlamıştı.Ama bunda kararlıyım bu yeniden çekeceğim veri kurtarma videolarını tek bir konu başlığı altında ayrı farklı alt başlıklar halinde devamlı büyüyen bir konu başlığı şeklinde olacak.Dileyen forumdaşlar kendi video ve resimli anlatımlarını bu konun altına ekleyebilecekler böylelikle eşsiz bir interaktif dökümasyon çıkacak ve de başvuru kaynağı olacak.

TRWE_2012
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Katılıyorum , hem bu başlığı da sabitlikten alırız resimler falan kırık , lakin arkadaşlar resimli anlatımlarını Lütfen gmaillerine bağlı bloggerlere yüklesinler ki silinmesin

“Genel bilgiler ve ipuçları” sayfasına dön