Arkadaslar bilgisayari actiktan sonra kayitsiz xp kullaniyor olabilirsiniz gibisinden bir uyari geliyor.Bu ne anlama geliyor.Eger sorun ise nasil duzeltebilirim.Unutmadan xp yi boarddaki yazildigi gibi kayitli hale getirmistim.
Evet hic boardlarda rastlamadim boyle bir soruna hem bilgisayari ilk acarken hosgeldin yazisinda hemde acildiktan sonra sag altta o uyari geldi.Ne hikmet oldugunu bende merak etmeye basladim.Ama ilginctirki kayitsiz xp kullaniyor olabilirsiniz diye uyari geldi yani kullaniyorsunuz demiyordu.Belki arkadaslardan basina aynisi gelenler vardir.
Xp home kullaniyorum,tam hatirlamiyorum ama bir program yardimi ile ilaç yapmistim ve galiba yesil olunca islem tamam demekti.Yapmistim ve olmustuda ama bugun neden yeniden bu uyari geldi anlayamadim.Acaba bir daha craklemekmi gerekiyor,eger oyleyse en kesin ilaç yontemi nedir acaba.
ya ben anlamiyorum yada anlatamiyorum benim xp once illegal idi.Sona buradan buldugum bir program ile ilaç yaptim.Bugun o uyari geldi.Simdi ben orayi aradigimda bana sormazlarmi ad soyad gibi bilgileri.