Az önce Microsofttan gerekli update lerimi yaptim ve Pc yi yeniden baslattim , fakat garip bir ikon belirdi sag altta ve benim kacak yazilim kullandigimi vs ... birseyler yazdi haydaa dedim bu da nerden cikti kapatmaya calistim olmadi eger yeni update den sonra sizde de bu sekilde bir sorun olduysa iste cözümü:
Pc yi yeniden baslatin ve F8 tusu ile güvenli moda gecin admin sifrenizi girip (varsa tabii) sistemi acin sonrasinda :
1.Araclar > Klasör seceneklerinden Gizli klasörleri göster i isaretleyin
ve baslattan ara ya wgatray.exe yazin Muhtemelen iki tane bulacaktir
(yerleri muhtemelen:C:\windowssystem32\wgatray.exe)
bunlari silin ve cöpten de silmeyi unutmayin. sonrasinda sistemini yeniden baslatin , böylece o uyaridan kurtulmus oldunuz.
Not:LegitCheckControl.DLL yi falan system32 icine atarak kurtulunmuyor bizzat denedim :) ayrica Update den sonra Pc yi actigimda Zone alarm bir uyari vermisti programin biri internete baglanmaya calisiyor diye ve bende bloklamistim iste inlerini oradaki bloklanan programlardan buldum :wink:
Benim üstte basima gelen ile ilgili ingilizce yazi asagidadir :
http://star-techcentral.com/tech/story. ... sec=prodit
link icin drog_1 e tesekürler.
Download
üstten indireceginiz En son LegitCheckControl.DLL updatelerinize yardimci olabilir.(Bu yenisini Bizzat denemedim)
Velociraptor tarafindan yazildi
Yeni windows Genuine Advantage (wgatray.exe)
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 10007 kez
Yeni windows Genuine Advantage (wgatray.exe)
En son velociraptor tarafından 10 May 2006, 04:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.