Dvb dreamda sorun çıkıyor explorer gibi donma yapıyor

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
loveme
Terabyte1
Terabyte1
Teşekkür etti: 1 kez
İletişim:

Dvb dreamda sorun çıkıyor explorer gibi donma yapıyor

Mesaj gönderen loveme »

CPU kullanımı 4 % ayrılmıs bellek 727/2924

Resim

dvb dream herhangibir dos ekranı mesela eta 7 gibi programı açtıgımda donuyor
kalıyor ancak exe yi islemi sonlandırdan kapatabiliyorum...

Bu neden kaynaklanabilir birde msn tıkladıgımda mail kutum aynısını yapıyor

exeleri sonlandırmadan programları nasıl kapatabilirim yada
donmaması için öneriniz var mı?Windows care temp ve cookileri düzenli temizliyorum
ama bu exelerin neden donma yaptıgını islemcinin mi yoksa ramin mi yetersiz olacagını
sanmıyorum sistemden kaynaklanan bir exe sorunu ya da bir korumadan kaynaklanan
firewall bunu engeleyebilir mi?

Resim

Resim

Tesekkürler
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

sevgili love me upload ettiginiz resimlerin linkerini code icerisine almaniza gerek yok. kisaca size ayrdimci olmak icin soyle anlatayim code sekmesi vardir mesaj yazarken dikkat etmissinizdir ornegin bir kere o code sekmesine tikladiniz vereceginiz linki yazdiniz tekrar code sekmesine bir kere tiklayip kapaymaniz gerekir ama siz yazinin tamamini bitirdikten sorna tekrar code sekmesine tikliyorsunuz bundan dolayi da tum yaziniz code halinde cikiyor, ben yanilmiyorsam resim eklemeyi resimli bir sekilde anlatmistim en kisa zamanda code kullanimini da anlatsam iyi olacak sanirim

saygilarimla

mesajiniz tarafimdan editlenip duzenlenmistir. paylasimlarinizin devami dilegi ile ayrica:
resim upload etmek hakkindaki resimli anlatim icin burayi incelerseniz sizin acinizdan daha kolay olacaginin kanaatindeyim.....

viewtopic.php?t=113
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

sorunuza gelince oradaki yerel ag baglantilari 11 nedir acaba?o kullandiginiz program mi olusuturyor yoksa siz 11 ayri yerel ag abglantisi mi kurdunuz? eger boyle bir sey varsa makinanizdaki tum ethernet driverlarini kaldirin ve o arkada gorunen ozelliklerde eksikler zaten.keske turkce bir xp im olsaydi resimli anlatabilirdim ama ingilizce ve kendime gore kurdum bu xpyi. ama en kisa zamanda buraya upload edecem bir sekilde resimlerini...bak soyle yapalim oncelikle sizin ag baglantilari ozelliklerinde 3 tane ozellik var. default ayarlarda 4 tane olmasi lazim bir de uzerine biz 1 ayar daha yapariz 6 ayri ayar olmasi gerekir ki internetten tam faydalanabilin diye.

Resim

bakin burdan bakarsiniz sizin ayarlarinizda bir problem oldugunu anlayacaksiniz. ayrica anladigim kadariyla bilgisayarinizin programlardan kilitlenmesinin sebebi sanirim internet baglantinizdan kaynaklaniyor. bunlari yapmayi bir deneyelim olmazsa hemen baska cozum yollari uretmeye calisayim

saygilarimla