bu yöntem biraz uzun degil mi? mesela ImageShack QuickShot programını kurup, "take and upload screenshot" yaparsanız, program size hemen bir log veriyor: bu logda çektiginiz resmin üç linkide bulunuyor bu islem en fazla 20 saniye sürüyor
derdani yazdı:bu yöntem biraz uzun degil mi? mesela ImageShack QuickShot programını kurup, "take and upload screenshot" yaparsanız, program size hemen bir log veriyor: bu logda çektiginiz resmin üç linkide bulunuyor bu islem en fazla 20 saniye sürüyor
amatör kullanıcılar için yapılmıs çok güzel bir resimli anlatım. Herseyden önce Tesekkürler burak
anlatıma dedigimiz birsey yok zaten bu forumun en iyi özelligi bu: benim gibi amatörler isin ehli kislerin verdigi degerli bilgiler sayesinde yeni seyler ögreniyorlar, benim ki sadece küçük bir öneri idi
mesela yeni birsey daha ögrenelim; resim üzerine o kırmızı yazıları nasıl yazabilirim?
paintte mouse ile yazabilirsin bunu da yapabilmen icin sag tarafta bulunan sekmelerden firca gibi goruneni secmen lazim sonradan asagidan renk secmek gerekir sonrasinda istediginiz gibi yazabilirsiniz
burak_dalkir yazdı:photobucket ta kullanabilirsiniz
degisik özellikleri var
kendi imzanızı her upload ettiginiz resime eklemek otomatik yapılabiliyor mesela.kendi kolleksiyonunuzu olusturarak yapılabiliyor.