Defender dosyasındaki bilgileri silemiyorum
- Email Bot
- Kilobyte2

- Teşekkür etti: 2 kez
Defender dosyasındaki bilgileri silemiyorum
Defender dosyasındaki bilgileri silmek istediğimde yönetici olarak girmem gerektiğini söylüyor, oysa zaten yöneticiyim cabalarım boşuna bir türlü giremedim NTFS Permissions Tools programıyla dosyaya ulaşıyorum fakat içeriği silemiyorum gene yönetici hakkı istiyor. Yardım eder misiniz?
- TRWE_2012
- Exabyte4

- Teşekkür etti: 2429 kez
Re: Defender dosyasındaki bilgileri silemiyorum
Bir ekran görüntü atıp, altına dosyanın tam yolunu yazarsanız belki yardımcı olabilirim.(kendimce)Email Bot yazdı: 09 Eki 2025, 12:01 Defender dosyasındaki bilgileri silmek istediğimde yönetici olarak girmem gerektiğini söylüyor, oysa zaten yöneticiyim cabalarım boşuna bir türlü giremedim NTFS Permissions Tools programıyla dosyaya ulaşıyorum fakat içeriği silemiyorum gene yönetici hakkı istiyor. Yardım eder misiniz?
- Kayserilifatih
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 861 kez
Re: Defender dosyasındaki bilgileri silemiyorum
Bunun sebebi yüksek ihtimalle normal yönetici hesabınızdan da daha üstün olan administrator hesabınızın aktif olmaması veya düzenlemek istediğiniz dosyanın sahipliğini almamış olmanız olabilir. Bu olayın sebebi çoktur yani neye göre nasıl düzenlediğinizi bilmeden cevap vermek zordur diye düşünüyorum