Defender dosyasındaki bilgileri silemiyorum

PC hakkındaki genel bilgi ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
Email Bot
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 2 kez

Defender dosyasındaki bilgileri silemiyorum

Mesaj gönderen Email Bot »

Defender dosyasındaki bilgileri silmek istediğimde yönetici olarak girmem gerektiğini söylüyor, oysa zaten yöneticiyim cabalarım boşuna bir türlü giremedim NTFS Permissions Tools programıyla dosyaya ulaşıyorum fakat içeriği silemiyorum gene yönetici hakkı istiyor. Yardım eder misiniz?
Kullanıcı avatarı
TRWE_2012
Exabyte4
Exabyte4
Teşekkür etti: 2429 kez

Re: Defender dosyasındaki bilgileri silemiyorum

Mesaj gönderen TRWE_2012 »

Email Bot yazdı: 09 Eki 2025, 12:01 Defender dosyasındaki bilgileri silmek istediğimde yönetici olarak girmem gerektiğini söylüyor, oysa zaten yöneticiyim cabalarım boşuna bir türlü giremedim NTFS Permissions Tools programıyla dosyaya ulaşıyorum fakat içeriği silemiyorum gene yönetici hakkı istiyor. Yardım eder misiniz?
Bir ekran görüntü atıp, altına dosyanın tam yolunu yazarsanız belki yardımcı olabilirim.(kendimce)
Kullanıcı avatarı
Kayserilifatih
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 861 kez

Re: Defender dosyasındaki bilgileri silemiyorum

Mesaj gönderen Kayserilifatih »

Bunun sebebi yüksek ihtimalle normal yönetici hesabınızdan da daha üstün olan administrator hesabınızın aktif olmaması veya düzenlemek istediğiniz dosyanın sahipliğini almamış olmanız olabilir. Bu olayın sebebi çoktur yani neye göre nasıl düzenlediğinizi bilmeden cevap vermek zordur diye düşünüyorum

“Genel bilgiler ve ipuçları” sayfasına dön