Nokia N82 Tam 5 Megapiksel!

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Nokia N82 Tam 5 Megapiksel!

Mesaj gönderen Kripteks® »

Resim

Ölüm telefon ölümmmmm

5 MP kamera, genis ekranı ve internet destegi... Bunlara bir de görsel zarafeti eklerseniz ortaya Nokia N82 çıkaıyor. İlk görüntüler ve teknik detaylarla Nokia N82, önce SDN'de.

iPhone hala 2 MP hesapları yapadursun Nokia, 5 MP'lik cep telefonunu duyurdu. Nokia N82'nin kamerası 5 MP olmanın yanı sıra Carl Zeiss lens kullanıyor. Kablosuz ag ve 3G desteginin yanı sıra hızlı Bluetooth baglantı seçenekleri de mevcut. Telefonun ekranı 320*240 TFT. 2007'nin 4. çeyreginde satısa çıkacak olan 120 gram'lık ürünün ölçüleri ise 112 x 50.2 x 17.3mm. Fiyat konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.

Nokia N82

Nokia Türkiye

www.nokia.com.tr

Alıntıdır

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Angel
Bit
Bit

Mesaj gönderen Angel »

peki kaç para bu alet...
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

bu arda hos geldin forumumuza fiyatı belli degil fakat 1 milyarın üzerinde olacagı kesin
Kullanıcı avatarı
Mu®aT
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen Mu®aT »

Kripteks yazdı:bu arda hos geldin forumumuza fiyatı belli degil fakat 1 milyarın üzerinde olacagı kesin
bencede
söyle 1750 olur yaa :wink:
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »

N73 de ilk çıktıgında 1300 civarlarındaydı bu da ilk çıktıgında 1500 civarlarında olur sonra 1100-1000 e kadar iner N73 de 900 lü rakalmlara indir..
Kullanıcı avatarı
nemesis_35
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen nemesis_35 »

harika bir telefon en azından dijital fotograf makinası almaya gerek kalmayacak
Kullanıcı avatarı
Mu®aT
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen Mu®aT »

nemesis_35 yazdı:harika bir telefon en azından dijital fotograf makinası almaya gerek kalmayacak
kardes buna vercegin parayı makinaya ver
10 mp kodak vb... makina al daha iyi beaaa :wink:
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

Eger telefonu Sırf kamerasından dolayı alıyorsanız bence hiç almayın! Ona verecein parayla Hem bi dijital fotograf makinesi hem de bi dijital kamera alınır.Böylesi daha iyi olmaz mı sizce? + bunu yanında o parayla Bi mp3 player bile alınır. Ben sahsen 1700 YTL bi telefona vermem.Daha dogrusu 1 milyarın üzerinde telefona para vermem... Daha dogrusu verilmez bence salaklık olur...Haa paran çok boldur.para saçacak yer arıyosundur ona karısmam... :D
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

.

Mesaj gönderen N2O »

ohhh...... :shock: o neki ya ne gerek var koymuslar içine 5 milyon pixeli ne 1 milyarı ya benim su bilgisayar p3 850 o kadar param olsa Pentium D Dual sistem yaparım o ne ya 5110 neimize yetmio:D
Kullanıcı avatarı
PeeRLeeSS
Megabyte1
Megabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen PeeRLeeSS »

SaBoTaGe yazdı:Eger telefonu Sırf kamerasından dolayı alıyorsanız bence hiç almayın! Ona verecein parayla Hem bi dijital fotograf makinesi hem de bi dijital kamera alınır.Böylesi daha iyi olmaz mı sizce? + bunu yanında o parayla Bi mp3 player bile alınır. Ben sahsen 1700 YTL bi telefona vermem.Daha dogrusu 1 milyarın üzerinde telefona para vermem... Daha dogrusu verilmez bence salaklık olur...Haa paran çok boldur.para saçacak yer arıyosundur ona karısmam... :D
Birde su yönden bak hepsi bir arada ve ufacık düsünsene dediklerini nerende tasican ?
biryere gidecen müzik dinlicen mp3 playerini çıkart.
fotograf çekecen dijitali çıkart
kamera çekimi yapacan çıkart kameranı

yani hem tasıması kolay hemde ufacık hepsi bir arada

ben alırmıyım almam nedeni 6630 um vr yeterde artıyor bile ilerde N73 bakkallara düserse belki temizini bulup alırım param olursa okadar sıfıra para vermem hiç bir zaman 2. elini alırım temiz alırım 200 ytl ucuza alırım :) 6630 u öle yaptım daha 1,5 aylıkmıs adam sıkısmıs paraya 360 a aldıydım ozm sıfırı 560 dı sonra 530 düstü sıfırı kalmadı zaten :)
Kullanıcı avatarı
feyizz
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen feyizz »

N91 kullanıyorum

Nokia yeni bos kutu çıkarsa alırım degil 5 mp

Nokia'nin Benim dünyamdaki yeri;

ilk 3600 lar vardı ilk kamera kullanılan s60 telefonlar mutlaka hatırlarsınız hatta sonrasında 6600 çıktı..

iste tam bu ara ben üniversite ögrencisiyim ; ögrenci hali para yok pul yok züürt :( dedim ki ek biseyler yapmalıyım

bi internet cafe 'de ise basladım ne yapiim hani 3-5 kurus kazanmak en iyisi die düsünmüstüm gerçi zor geldi cafede çalısmak ama bikaç ay disimi sıkmalıydım... hatta en çok zorlandıgım sey insanlara çay vb.. seyler vermek

neyse 1 ay geçti ve ben nokia 6600 alıcam diye para biriktirmeye basladım zorda olsa..
Evet 2. ayki maasımla telefonu almıstım telefonla fotograf çekmek vb.. ne kadar çok ilgimi çekiyordu bir bilseniz..

Derken ben internet üzerinden cep telefonu programlarını buldum nasıl denk geldi nasıl oldu bilmiyorum ama ..... ve hatta programları indirdigim sitenin ismi o zamanlar www.belesci.com su an site yok hatta o yıl kapanmıstı...

Ben 1 hafta boyunca sitede ne kadar cep programı varsa herbiseyi hepsini indirip tek tek telefonuma kurdum
Kurdum ki programların çalısıp çalısmadıgına emin olmak istiyordum
Tabi zaman geçti ben cep konusunda adeta uzman oldum hatta internet cafenin Camına yazdırdım Cep programları yüklenir .....
Bizim isler bir iyi bir iyi anlatamam

Tüm günüm cep programları yüklemekle geçiyor sabahtan aksama acaba nerde program bulurum vb.. müsteriler yogun bi sekilde ..

Ve bi karar aldım ben bu cep programlarını tüm cep telefonu satan dükkanlara pazarlamalıydım..
Evet önce internet cafeden yani isten ayrıldım ..
Yanıma bi genç arkadas bir baslarsın tüm istanbulu karıs karıs dolasmaya
Buldugumuz cep telefoncuya girip elimizde CD'lerle biz bu isi yapıyoruz satın almak istermisiniz vb..
Satın alan tüm dükkanlara egitim verdik iste su sekilde yüklenir bu sekilde yüklenir ( Bu ara tabi çok yeni bisey oldugu için dükkanlarda ne bluetooth nede card raider var , bluetooth ve card raider satısları süper ,
program satısı iyi gidiyor düsünün tüm cep telefonu satan dükkanlara girdiginizi...

Tabi en iyi satıslarım belli merkezlerde oldu mesela dogubank ve aısveris merkezlerindeki cep telefonu bayileri Akmerkez'de 3. katta telsim bayine 300 ytl'ye 3 Cd satmıstım...

paza kazanır hale geldim isler çok iyi satıs yaptıgımız yerler sorun yasadıklarında bizi arayıp gelmemizi isterlerdi hemen servis ücretini telefonda söyleyip kosa kosa giderdik..

Zaman geçti satıslar güzel yatırım yapmak lazım bilgisayarı olmayan cep telefonu bayilerini kaçırmamak lazım die düsündüm ve bir notebook satıl aldım tabiki pesin para borca girmeden :D

bilgisayarı olmayan dükkanlarıda kaçırmamıs olduk , o kadar çok insanla tanısıp arkadas dost oldum ki anlatamam..
Okul paramı rahat ödüyorum günlük ihtiyaçlarımı karsılıyorum, malzeme satın alıyorum derken hiç abartmıyorum o zaman için rahat 15.000 Ytl para kazanmısımdır ve bu bikaç ay içersinde olan bisey...

zaman geçtikçe yaygınlastı bizim sattıgımız CD'ler herkesin eline geçer oldu..
İnternette oldugundan herkesin haberi oldu.
Kazandıgım insanlar dostlar ve para yanıma kâr kaldı..

Tabi hayatımda ögrenmem gereken bir yolmus inandıgınız seyin pesini asla bırakmayın mutlak sonuca ulasıyorsunuz ..

Sizi kesin sıktım ve yazıların uzunlugunu gören okumayabilir.. Okuyanlarada sihirli degnek falan dokundurmuycam tabi de , hayata adaptasyonda genç arkadaslar için umarım bir yol olur..

simdi uluslar arası bir sirkette bilgi islem müdürüyüm yasım 24

N91 kullanıyorum

Nokia yeni bos kutu çıkarsa alırım degil 5 mp
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

feyizz süper sin de nasıl uluslar arası bir sirkete girebildin tam olarak sans mı açıkacsı çok sevindim bilgi islem müdürüsün basarılarının devamını dilerim

ayrıac nokia olsun çamuradn olsun dogru söylüyorsun
Kullanıcı avatarı
Mu®aT
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen Mu®aT »

dogru yaa nokia olsun çamurdan olsun
üstüne tanımam :wink:
Kullanıcı avatarı
feyizz
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen feyizz »

Kripteks yazdı:feyizz süper sin de nasıl uluslar arası bir sirkete girebildin tam olarak sans mı açıkacsı çok sevindim bilgi islem müdürüsün basarılarının devamını dilerim
tesekkürler

tabiki sans degil üniv. bitti , küçük büyük sirketlerde çalısarak buraya kadar geldik...

is hayatının nokia ile alakası yok tabi...
Kullanıcı avatarı
AykutT
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen AykutT »

Sony Ericsson hiç kullanmayanların edecegi klasik laflar edilmis.. :)
Nokia'yı geçen seneye kadar bende çok seviyordum.
Ta ki Sony Ericsson k750i kullanana kadar..
Bir zamanların "nokia dünyanın en iyisidir" diyenlerden biri olarak simdi "sony ericsson dünyanın en iyisidir" diyorum..

Kolay gelsin.

“Teknoloji ve bilim haberleri” sayfasına dön