N91 kullanıyorum
Nokia yeni bos kutu çıkarsa alırım degil 5 mp
Nokia'nin Benim dünyamdaki yeri;
ilk 3600 lar vardı ilk kamera kullanılan s60 telefonlar mutlaka hatırlarsınız hatta sonrasında 6600 çıktı..
iste tam bu ara ben üniversite ögrencisiyim ; ögrenci hali para yok pul yok züürt

dedim ki ek biseyler yapmalıyım
bi internet cafe 'de ise basladım ne yapiim hani 3-5 kurus kazanmak en iyisi die düsünmüstüm gerçi zor geldi cafede çalısmak ama bikaç ay disimi sıkmalıydım... hatta en çok zorlandıgım sey insanlara çay vb.. seyler vermek
neyse 1 ay geçti ve ben nokia 6600 alıcam diye para biriktirmeye basladım zorda olsa..
Evet 2. ayki maasımla telefonu almıstım telefonla fotograf çekmek vb.. ne kadar çok ilgimi çekiyordu bir bilseniz..
Derken ben internet üzerinden cep telefonu programlarını buldum nasıl denk geldi nasıl oldu bilmiyorum ama ..... ve hatta programları indirdigim sitenin ismi o zamanlar
www.belesci.com su an site yok hatta o yıl kapanmıstı...
Ben 1 hafta boyunca sitede ne kadar cep programı varsa herbiseyi hepsini indirip tek tek telefonuma kurdum
Kurdum ki programların çalısıp çalısmadıgına emin olmak istiyordum
Tabi zaman geçti ben cep konusunda adeta uzman oldum hatta internet cafenin Camına yazdırdım Cep programları yüklenir .....
Bizim isler bir iyi bir iyi anlatamam
Tüm günüm cep programları yüklemekle geçiyor sabahtan aksama acaba nerde program bulurum vb.. müsteriler yogun bi sekilde ..
Ve bi karar aldım ben bu cep programlarını tüm cep telefonu satan dükkanlara pazarlamalıydım..
Evet önce internet cafeden yani isten ayrıldım ..
Yanıma bi genç arkadas bir baslarsın tüm istanbulu karıs karıs dolasmaya
Buldugumuz cep telefoncuya girip elimizde CD'lerle biz bu isi yapıyoruz satın almak istermisiniz vb..
Satın alan tüm dükkanlara egitim verdik iste su sekilde yüklenir bu sekilde yüklenir ( Bu ara tabi çok yeni bisey oldugu için dükkanlarda ne bluetooth nede card raider var , bluetooth ve card raider satısları süper ,
program satısı iyi gidiyor düsünün tüm cep telefonu satan dükkanlara girdiginizi...
Tabi en iyi satıslarım belli merkezlerde oldu mesela dogubank ve aısveris merkezlerindeki cep telefonu bayileri Akmerkez'de 3. katta telsim bayine 300 ytl'ye 3 Cd satmıstım...
paza kazanır hale geldim isler çok iyi satıs yaptıgımız yerler sorun yasadıklarında bizi arayıp gelmemizi isterlerdi hemen servis ücretini telefonda söyleyip kosa kosa giderdik..
Zaman geçti satıslar güzel yatırım yapmak lazım bilgisayarı olmayan cep telefonu bayilerini kaçırmamak lazım die düsündüm ve bir notebook satıl aldım tabiki pesin para borca girmeden :D
bilgisayarı olmayan dükkanlarıda kaçırmamıs olduk , o kadar çok insanla tanısıp arkadas dost oldum ki anlatamam..
Okul paramı rahat ödüyorum günlük ihtiyaçlarımı karsılıyorum, malzeme satın alıyorum derken hiç abartmıyorum o zaman için rahat 15.000 Ytl para kazanmısımdır ve bu bikaç ay içersinde olan bisey...
zaman geçtikçe yaygınlastı bizim sattıgımız CD'ler herkesin eline geçer oldu..
İnternette oldugundan herkesin haberi oldu.
Kazandıgım insanlar dostlar ve para yanıma kâr kaldı..
Tabi hayatımda ögrenmem gereken bir yolmus inandıgınız seyin pesini asla bırakmayın mutlak sonuca ulasıyorsunuz ..
Sizi kesin sıktım ve yazıların uzunlugunu gören okumayabilir.. Okuyanlarada sihirli degnek falan dokundurmuycam tabi de , hayata adaptasyonda genç arkadaslar için umarım bir yol olur..
simdi uluslar arası bir sirkette bilgi islem müdürüyüm yasım 24
N91 kullanıyorum
Nokia yeni bos kutu çıkarsa alırım degil 5 mp