Yine HDD SoRuNu
-
- Byte3
Yine HDD SoRuNu
Hdd baya bi sesLi çaLısıyor bende.Kasa feLan hersey normaL Power sessiz..ama Bir moziLLa açıcam mesaLa Hdd sanki acaip bir biçimde kasıLıyor..Bir Program kurdum unuttum su an adını performans %100 yasam süresi %95 dedi.Hdd de sorun oLdugunu sanıyorum acaba bad sektör mü vardır yoksa bu kadar sesli çaLısmasında baska bi etken mi ? Birde arada bir Hdd Görmüyor..İde kabLosunu çıkarıp takıyorum öyLe görüyor..İde kabLosunu degistim Sorun yine arada bi tekrarLanıyor..Çözüm yoLLarını yazarsanız çok Sevinirim..simdiDen Tskler herkese koLay geLsin..
- LOST
- Kıdemli üye
marka ve modele göre degisiyor ses durumu hdd markası ve modelini yazarsan yardım cı olalım ewet senin dedigin gibi bad sector olma olasılıgı hayli fazla hddregenator programı ile hardisk test edebilir ve yalancı bad sectorleri tamir edebilirsiniz bad sector tespitedilmesi halinde hahi yeni hdd taktıgınızdada aynı sorunu yasayabileceginizi unutmayın bu durdmda sata kablonuzun kalın sata kablosu ile degistirmenizi tavsiye ederim bendeki sorunu bu yolla halletmistik
yardım için hardware ve software bölümlerinde belirtilen program ve türleri mevcuttur belittigim bölümlere bir göz atın derim

- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12413 kez
-
- Byte3
eLimde Samsung seri no tam hatırlamıyorum evdede degilim su an klasik hardiski var sanırım sp0 feLan die basLıodu 80 gb Lık bir hdd 2 bölüm 25 gb dolu sadece..Daha yeni format attım maxblast iLe partionları 0ladıktan sonra.. ama ses aynı hdd life sanırım indirdim kurdum yasam süresi %95 performans %100 gösterior hızı düsürebiLiorum o programla ses azda olsa azalıyor ama yinede memnun degilim bu sefer transfer hızı düsük oluyor.İslemcim p4 2.40.. Pc aldım alalı hep sorunLu bunaLım geLdi..Bad Sectorlerden kurtaracak iyi bir yazıLım önerirseniz sevinirim.SıfırLayıp bakayım birde düzeLecek mi.He birde Hdd Sata degiL ide girisLi
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12413 kez
viewtopic.php?t=3905
viewtopic.php?t=9674
viewtopic.php?t=6552
viewtopic.php?t=2868
üsttekilerden birini deneyebilirsiniz
viewtopic.php?t=9674
viewtopic.php?t=6552
viewtopic.php?t=2868
üsttekilerden birini deneyebilirsiniz