Javascript sorunu
- Bekir 65
- Megabyte3
Javascript sorunu
selam arkadaslar!
ben rapid`den birsey indirmek veya baska birsey istiyorsam Javascript istiyo. ama ben onu zaten aktiv haline getirdim, ama yine Javascript acik olmasi lazim diyo
beyler,lütfen bu konu`ya bi ipuc bulursaniz,cevap yazin
ben rapid`den birsey indirmek veya baska birsey istiyorsam Javascript istiyo. ama ben onu zaten aktiv haline getirdim, ama yine Javascript acik olmasi lazim diyo
beyler,lütfen bu konu`ya bi ipuc bulursaniz,cevap yazin
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 11239 kez
viewtopic.php?t=8194
viewtopic.php?t=9627
viewtopic.php?t=8338
üsttekilerden biri isine yarayacaktir
viewtopic.php?t=9627
viewtopic.php?t=8338
üsttekilerden biri isine yarayacaktir
- velociraptor
- Yottabyte4
- velociraptor
- Yottabyte4
viewtopic.php?t=30
üstteki program ile javayi kaldirmayi dene ve yeniden temiz bir kurulum yap ama busefer asagidaki linkten indir:
üstteki program ile javayi kaldirmayi dene ve yeniden temiz bir kurulum yap ama busefer asagidaki linkten indir:
Kod: Tümünü seç
http://javadl.sun.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=11027
- Bekir 65
- Megabyte3
- Bekir 65
- Megabyte3
beyler,bana bi fotoraf atarmisiniz tam nasil yapildini.
Nasil yapildini biraz biliyom,ama umarim,siz daha iyi biliyorsunuz.
Birsey daha diyecekdim,bir site`de birsey indirmek istiyorsam,orda baazi´leri button var,ve o button`lara ticklayamiyorum.
Aslinda baska site`lerde baktim,nasil oldunu.Yazdi gibi yaptim,ama hic olmadi. Benim javascript aktiv hayla ama `baazi site lerde Java Scrpit ac diye birsey diyor.
Nasil yapildini biraz biliyom,ama umarim,siz daha iyi biliyorsunuz.
Birsey daha diyecekdim,bir site`de birsey indirmek istiyorsam,orda baazi´leri button var,ve o button`lara ticklayamiyorum.
Aslinda baska site`lerde baktim,nasil oldunu.Yazdi gibi yaptim,ama hic olmadi. Benim javascript aktiv hayla ama `baazi site lerde Java Scrpit ac diye birsey diyor.
Mesela Opera kullanıyorum ben..
Opera penceresinde F12 tusuna basarsan gerekli tüm menüler açılır, "Java'yı etkinlestir" ve "JavaScript'i etkinlestir" i tıklarsan 2side aktif olur..
(Senden ricam bana aynı sekilde abuk bir özel mesaj gönderme. Görme özürlü degilim, yeni mesaj yazılmıs baslıkları pekala görebilirim. Tamam?? )
Kolay gelsin..
Opera penceresinde F12 tusuna basarsan gerekli tüm menüler açılır, "Java'yı etkinlestir" ve "JavaScript'i etkinlestir" i tıklarsan 2side aktif olur..
(Senden ricam bana aynı sekilde abuk bir özel mesaj gönderme. Görme özürlü degilim, yeni mesaj yazılmıs baslıkları pekala görebilirim. Tamam?? )
Kolay gelsin..
O zaman Araçlar-İnternet Seçenekleri'ni aç.
Yukarıdan Gelismis sekmesini tıkla. Asagıdaki seçeneklerden Java (Sun) baslıgı altındaki Use Java Runtime Enviroment (JRE olarak da yazabilir) seçenegini aktif et. Uygula'ya tıkla.
(Yeniden baslatmanı isteyebilir).
Yada baska alternatif bir tarayıcı yükle.
O tarayıcıdan bir indirme denemesi yap..
Kolay gelsin..
Yukarıdan Gelismis sekmesini tıkla. Asagıdaki seçeneklerden Java (Sun) baslıgı altındaki Use Java Runtime Enviroment (JRE olarak da yazabilir) seçenegini aktif et. Uygula'ya tıkla.
(Yeniden baslatmanı isteyebilir).
Yada baska alternatif bir tarayıcı yükle.
O tarayıcıdan bir indirme denemesi yap..
Kolay gelsin..
- velociraptor
- Yottabyte4