arkadaslar makinaya dün oracle yüklenmis ve makinada o andan itibaren jawa hatası alınmaya baslamıs. jawa yı program ekle/kaldır dan kaldırdım ama hata gelmeye devam ediyor. "jawa.exe uygulama hatası" baslıgıyla açılan pencerede "0x500bf974 adresindeki yönerge...." ve bellek read olmadı diye biten bi uyarı. sistemden codecleri kaldırdım ama hata devam ediyor. program ekle kaldırda su an herhangi bir jawa yüklemesi görünmüyor ama görev yöneticisinde jawa.exe çalısmaya devam ediyor. görev yöneticisinden jawa yı sonlandırıyorum ama yeniden çalısamya baslıyor.
sorun ne olabilir, nası çözebilirim?
tesekkürler.
jawa.exe ve bellek read olamdı hatasi (cozuldu)
jawa.exe ve bellek read olamdı hatasi (cozuldu)
En son Alesta tarafından 22 Şub 2007, 21:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 6465 kez
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 6465 kez
hic olmaz hatta cok iyi olur ama program calistigi icin kayitlari silemeyebilirsin öncelikle durdur.
En son velociraptor tarafından 22 Şub 2007, 22:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- abraxas07
- Kilobyte2
evet dedigin sekilde yaptım velociraptor. görev yöneticisinden (deneme yanılma sonucu) apache.exe yi (oracle dosyası galiba) sonlandırdım ve jawa update i yeniden denedim bu sefer update i aldı. su an deniyorum bakalım hata yeniden gelicek mi??velociraptor yazdı:program calistigi icin kayitlari silemyebilirsin öncelikle durdur.
aslında bu bilgisayarın iki sorunu daha var. konuyla ilgisi olmadıgı için baska bi baslık altında yazıyorum.
velociraptor ve abraxas07 yardımınızdan dolayı tesekkürler.