Xp fiesta
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
-
JustKaan
- Byte1

yaa gercektenmi ben en son fiesta konusundaki 7part lıyı indirdim
dosyalar birlesmeden direk yazmaya baslıodu yanı 7cd oluodu nerdeyse .nrg mi neydi uzantısı
onu yapamadım iste 7cd li xp mi olur ?
link de bu bakarsanız sevınırım pek ılgılenen olmadı adminimiz dısında zatn
viewtopic.php?t=8580&highlight=
dosyalar birlesmeden direk yazmaya baslıodu yanı 7cd oluodu nerdeyse .nrg mi neydi uzantısı
onu yapamadım iste 7cd li xp mi olur ?
link de bu bakarsanız sevınırım pek ılgılenen olmadı adminimiz dısında zatn
viewtopic.php?t=8580&highlight=
- spectacuLar
- Kilobyte2

- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
arkadasım ben sana hatanın nerde oldugunu hemen anlatayım senin kurdugun winrar programı sanırım iso yu içine almıs yani entegre olan programlarda iso uzantısını da içine almıs her neyse yapman gereken su eger uzantısı iso ise isoyu rar programında açma.örnegin indirdigin 7 part degil mi? xxxx.rar.part1 yazana 2 kere tıkla ve içerisindeki dosyayı dısarı çıkart sonra uzantısının ne olduguna bak. .nrg ise üzerine 2 kere tıkla dogrudan nero devreye girecektir. yok .iso ise önce neroyu aç kalıbı diske yazdır de.arkasından iso dosyasının bulundugu yeri aç iso dosyasını göster ve yaz de...
kolay gelsin anlamadıgınız bisi olursa res,imli olarak ta anlatabilirim...
-
JustKaan
- Byte1

eger cok zor olmıcaksa resımlı anlatırsan cok sevınırım cok anlaması zor geldi bıraz acemiim cok saol eger zorsa gerek yok cozmeye calısırım ama :) ck tesekkur ederımburak_dalkir yazdı:arkadasım ben sana hatanın nerde oldugunu hemen anlatayım senin kurdugun winrar programı sanırım iso yu içine almıs yani entegre olan programlarda iso uzantısını da içine almıs her neyse yapman gereken su eger uzantısı iso ise isoyu rar programında açma.örnegin indirdigin 7 part degil mi? xxxx.rar.part1 yazana 2 kere tıkla ve içerisindeki dosyayı dısarı çıkart sonra uzantısının ne olduguna bak. .nrg ise üzerine 2 kere tıkla dogrudan nero devreye girecektir. yok .iso ise önce neroyu aç kalıbı diske yazdır de.arkasından iso dosyasının bulundugu yeri aç iso dosyasını göster ve yaz de...
-
JustKaan
- Byte1

- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
Bu tarz seylerin hiç biri saglık degil kardes bombos isler açıkacsı kur normal xp
sonra hallet kırp srevisleri gereksiz özellikleri
xp speed i de kurdun mu al iste sana hız bunlar saçma sapan yazılım ve temaların eklendigi neüdügü belirsiz xpler
hiç tavsiye etmiyorum benim de basıma çok geldi çünki....
sonra hallet kırp srevisleri gereksiz özellikleri
xp speed i de kurdun mu al iste sana hız bunlar saçma sapan yazılım ve temaların eklendigi neüdügü belirsiz xpler
hiç tavsiye etmiyorum benim de basıma çok geldi çünki....