Xp fiesta

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
JustKaan
Byte1
Byte1

Xp fiesta

Mesaj gönderen JustKaan »

arakadslar adam gibi kurabilicegim bi xp fiesta cd si yapmam lazım yani istiorum yardım edebilicek warmı forumdaki butun fiestaları denedim yapamadım :? :(
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

arkadasım linklerin de mi problem var yada inen dosyada mı? aldıgınız hataları yazarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz.bu arada inen fiesta larda problem yoktu.ben indirdim kurdum.
JustKaan
Byte1
Byte1

yaa gercektenmi ben en son fiesta konusundaki 7part lıyı indirdim
dosyalar birlesmeden direk yazmaya baslıodu yanı 7cd oluodu nerdeyse .nrg mi neydi uzantısı
onu yapamadım iste 7cd li xp mi olur ?

link de bu bakarsanız sevınırım pek ılgılenen olmadı adminimiz dısında zatn
viewtopic.php?t=8580&highlight=
Kullanıcı avatarı
spectacuLar
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen spectacuLar »

partların toplam boyutu ne kadar ?rardan çıktıktan sonraki
JustKaan
Byte1
Byte1

spectacuLar yazdı:partların toplam boyutu ne kadar ?rardan çıktıktan sonraki
713.989 kb
JustKaan
Byte1
Byte1

hay allah yıne sesımı duyuramadım :roll: :roll: :oops:
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

arkadasım ben sana hatanın nerde oldugunu hemen anlatayım senin kurdugun winrar programı sanırım iso yu içine almıs yani entegre olan programlarda iso uzantısını da içine almıs her neyse yapman gereken su eger uzantısı iso ise isoyu rar programında açma.örnegin indirdigin 7 part degil mi? xxxx.rar.part1 yazana 2 kere tıkla ve içerisindeki dosyayı dısarı çıkart sonra uzantısının ne olduguna bak. .nrg ise üzerine 2 kere tıkla dogrudan nero devreye girecektir. yok .iso ise önce neroyu aç kalıbı diske yazdır de.arkasından iso dosyasının bulundugu yeri aç iso dosyasını göster ve yaz de...

kolay gelsin anlamadıgınız bisi olursa res,imli olarak ta anlatabilirim...
JustKaan
Byte1
Byte1

burak_dalkir yazdı:arkadasım ben sana hatanın nerde oldugunu hemen anlatayım senin kurdugun winrar programı sanırım iso yu içine almıs yani entegre olan programlarda iso uzantısını da içine almıs her neyse yapman gereken su eger uzantısı iso ise isoyu rar programında açma.örnegin indirdigin 7 part degil mi? xxxx.rar.part1 yazana 2 kere tıkla ve içerisindeki dosyayı dısarı çıkart sonra uzantısının ne olduguna bak. .nrg ise üzerine 2 kere tıkla dogrudan nero devreye girecektir. yok .iso ise önce neroyu aç kalıbı diske yazdır de.arkasından iso dosyasının bulundugu yeri aç iso dosyasını göster ve yaz de...

kolay gelsin anlamadıgınız bisi olursa res,imli olarak ta anlatabilirim...
eger cok zor olmıcaksa resımlı anlatırsan cok sevınırım cok anlaması zor geldi bıraz acemiim cok saol eger zorsa gerek yok cozmeye calısırım ama :) ck tesekkur ederım
JustKaan
Byte1
Byte1

bısey daha ıste rar ın ıcındekı dosyalar .nrg uzantılı actıgım zamanda dırek yazma ya baslıosun o yolla tam 7 cd olur kardes normalde actıgın zamanda ıso lar bırlesıp ola yazılır 1cd halıne gelır bunda 7 cd oluo normal deılkı yanlısmıyım?
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

arkadasım çıkarttıgın zaman .nrg dosyası olarak çıkıyor ya o çıkan dosya 713 mb olması lazım. onu dogrudan cd ye yazdırdıgın zaman yazacaktır emin ol.
JustKaan
Byte1
Byte1

tmm kardes saolasın cok teskur ederım hallettim sanırsam.
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

önemli degil arkadasım ne zamna istersen...
JustKaan
Byte1
Byte1

yaa ben kaderime bahtıma ediim yaa bıktım ya
yukledım kurdum etttim hersey bitti restart atıo acılırken mavi bi ekran cıkıo we cat bidaha restar sora fiesta acılmıo anlamadım off cıldırıcam hahaha hahaha :twisted:
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

Bu tarz seylerin hiç biri saglık degil kardes bombos isler açıkacsı kur normal xp

sonra hallet kırp srevisleri gereksiz özellikleri

xp speed i de kurdun mu al iste sana hız bunlar saçma sapan yazılım ve temaların eklendigi neüdügü belirsiz xpler

hiç tavsiye etmiyorum benim de basıma çok geldi çünki....
JustKaan
Byte1
Byte1

ewt abi bende aldım nasibimi bide yedek harddiski de temizledim yanlıslıkla suanda kafayı sıyırmak uzeryeım 50gb programlarım mp3lerim gitti resımlerim allahım cıldırmak uzereyım nerden cıktı fiesta da fiesta allah benı kahretmesin :( :cry: