Ve Ayarlardaki video kayıttan yürütme kısmındaki ayarları kapatan Reg kayıtları pakete eklendi. İndirme linkinide yeniledim Buarada.
Herkese iyi pazarlar.

İndirme bağlantısını mı? güncelledin.? (indirmek için sormaktayım)burak35 yazdı: 18 May 2025, 18:40 Burak Tweak güncellendi. Algılama hizmeti, konum hizmeti gibi hizmetleri kapatan reg kayıtları, Bilgisayarı ağda gizleyen reg kaydı,
Ve Ayarlardaki video kayıttan yürütme kısmındaki ayarları kapatan Reg kayıtları pakete eklendi. İndirme linkinide yeniledim Buarada.
Herkese iyi pazarlar.![]()

Emin olmalısın ilk temiz kurulum da deneyeceğim.....burak35 yazdı: 19 May 2025, 14:56 Hem tweak paketini hemde indirme linkini güncelledim. İndirip deneyebilirsin.

Espiri :burak35 yazdı: 08 Haz 2025, 03:01 Burak Tweak güncellendi. Elimden geldiğince geliştirmeye devam ediyorum.
İçerisine yönetimsel paylaşımları devre dışı bırakan, İntel ekran döndürme kısayolunu iptal eden,
Görev çubuğu düğmelerinin birleştirilmesini iptal eden,
Ve Ayarlar arayüzündenki oyun çubuğu bölümündeki ayarları kapatan yeni reg kayıtlarıda eklendi.
Yani aşağıdaki görselde bulunan ayarlar gibi.
Özellikle beni en çok yoran bu oyun çubuğu isimli bölüm oldu.
Kırmızı ile işaretlediğim bölümdeki ayarlardan en üsttekinin reg kaydını bulmak kolay oldu.
Ancak diğer 2 ayarın reg kaydını bulmak baya bi zordu oldu. Ve epey bi vaktimi aldı malesef.
Daha önce oyun çubuğu game bar bölümünde TruePlay yazan ayarıda tweakleyip kapatmıştım.
Son yaptığım bu değişiklik ile oyun çubuğu game bar bölümünde ne varsa hepsini kapatmış oldum artık.
Neyse sonuçta eklenmesi gereken ne varsa hepsini ekledim tweak paketine. Birkaç tıkla birçok şeyi değiştirmek gerçekten harika.
O yüzden nacizane kullanmanızı tavsiye ederim. Herkese İyi geceler.![]()