Kayserilifatih yazdı: 18 Nis 2025, 21:37
Çok sevindim, başardığın için tebrik ederim.
Eyvaallah kardeşim yani bende boş durmuyor habire araştırıyorum yaaani. En ufak bilgi tiyo bana yetiyor oda sayenizde. Ama chrome de youtubede ingilizce yazıları düzeltemedim ona üzülüyorum.
Bu arada yeni mesaj açmaya gerek duymadan burdan ekleme yapayım chrome de gizli pencere aç diyorum sağ tik ile açtıramıyorum. Ama açık chromede sağ üstte yanyana 3 noktalı yerden gizli pencere aç deyince açıyor. Her halde benim chromeyi çökertip tekrar yüklemem gerekecek. Durduk yere dertsiz başıma dert aldım vallahi.
Öğreniyorsun
Uyguluyorsun
Çırpınıyorsun (çaba ve emek veriyorsun)
-------------------------------------------------------------------+
Tecrübeli bir PC Kullanıcısına Yavaş Yavaş Dönüşüyorsun ...!!! (aynı bir tırtırın, kelebek olması gibisin)
Eyvaallah kardeşim yani bende boş durmuyor habire araştırıyorum yaaani. En ufak bilgi tiyo bana yetiyor oda sayenizde. Ama chrome de youtubede ingilizce yazıları düzeltemedim ona üzülüyorum.
Bu arada yeni mesaj açmaya gerek duymadan burdan ekleme yapayım chrome de gizli pencere aç diyorum sağ tik ile açtıramıyorum. Ama açık chromede sağ üstte yanyana 3 noktalı yerden gizli pencere aç deyince açıyor. Her halde benim chromeyi çökertip tekrar yüklemem gerekecek. Durduk yere dertsiz başıma dert aldım vallahi.
Çökertmeden de istersen silip chrome'yi tekrar yükleyebilirsin.
Öğreniyorsun
Uyguluyorsun
Tecrübeli bir PC Kullanıcısına Yavaş Yavaş Dönüşüyorsun ...!!! (aynı bir tırtırın, kelebek olması gibisin)
Ve ....
Bir zaman sonra....
PC Titanların arasında yerini alacaksın...!!
Eyvaallah kardeşim senin orda kullandığın "DPI "kelimesi" gözümü açtı. Bende ne yaptığımı hatırladım sonra uyguladım ve oldu. Ama sizlerin sayesinde hepinize teşekkür borçluyum. İYİKİ VARSINIZ.
Öğreniyorsun
Uyguluyorsun
Ve ....
Bir zaman sonra....
PC Titanların arasında yerini alacaksın...!!
Eyvaallah kardeşim senin orda kullandığın "DPI "kelimesi" gözümü açtı. Bende ne yaptığımı hatırladım sonra uyguladım ve oldu. Ama sizlerin sayesinde hepinize teşekkür borçluyum. İYİKİ VARSINIZ.
Devam , devam durmak yok...Sorun çıkartsın kör olası Windows ne olur ki, sende sorun çözme azmi ve duruşu olduktan sonra, sana hangi sorunÇUKlar dayanır.
Bizler her zaman buradayız ve yanındayız...!!!(PC bakımından)
Normalde olmaması gerekir , Şöyle bir deneme ile bu çok rahat ortaya çıkar. Deep clean ı kullandıktan sonra bu scriptler/yazılımlar ile de temp klasörü kontrol edilebilir. Bu arada O anda açık olan uygulamalar Temp klasörünü kullanırlar ve ne deep clean nede linkteki uygulamalar o anda kullanımda olan ve Temp klasöründe geçici dosyaları bulunan yazılımın Temp teki kalıntılarını silemezler.
Tamam anladım. Olmadı sadece deep cleani tutayım arşivde. Çok fazla program yazılım tweak vs olunca bazen aradığımı bulmak zor olabiliyor.
Sırf bu yüzden elimdeki registry tweakleri birleştirmiştim, 130 küsür dosya olmuştu programlarımın olduğu klasörde.
şimdi ise 44 tane dosya var.
Çevirirsin elbette , zaten vbe Microsoft tarafından oluşturulmuş ve hemen hemen herkes tarafından vbs ye çevrilebilen bir algoritma , Geçen seneye kadar Microsoft bunun araçlarını bile sunuyordu.
Online bir siteden buradaki iki vbe scripti vbs olarak indirdim biri sistem koruması kapat ve Winxs temizliği dosyalarıydı. Birinde scriptte tarih olarak 12.06.2018 yazıyordu diğerinde yazmıyordu sadece kodlar vardı. Dönüştürdüklerimi müsait vaktimde deneyeceğim. Cevap için teşekkürler. Dönüştürme için Google araması yaptığımda çıkan ilk siteyi kullandım. Cevabın için teşekkür ederim.
Yaptığım Google arasında çıkan sonuçtaki ilk site hemen çevirdi.
İleride engelleyecekler gibi duruyor içimde nedense öyle bir his var. Eski sistemlere mecburen insanlar uzatma desteği verin diye sıraya girerler sonra Microsoft'ta bunu kabul edip buradan da para kaldırmazsa iyidir.