xp acilis ekrani??

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
canxdostt
Byte4
Byte4

xp acilis ekrani??

Mesaj gönderen canxdostt »

arkadaslar ben burdan xp acilis ekrani deyisik acilsin diye bir program yuklemistim simdi yeniden xp orjinal acilis ekrani gelsin diye ne yapmaliyim.yukledigim programi sildim ama halen ayni aciliyor . yardi edermisiniz ltf
Kullanıcı avatarı
artung
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen artung »

temalardan win klasik yada windows xp yi ayarlarsan sanırım düzelir.kolay gelsin
Kullanıcı avatarı
canxdostt
Byte4
Byte4

hayir temalardanda olmuyor.acilis ekranindan bahsediyorum ben.
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

.

Mesaj gönderen N2O »

arkadasım galiba boot screenden bahsediorsun yani windows xp nin altında bise geçior hani açolırken onun çözümü su

bilgisayarıma sag tus yap özelliklere gir orada üstteki sekmelerden gelismise tıkla ve sistem baslangıcı, sistem hatası ve hata ayıklama bilgisi yazan yerde ayarlara bas en üstteki varsayılan isletim sistemini ''Microsoft Windows XP Professional'' /noexecute=optin/fastdetect yap ve tamama bas ve yine tamama bas iste bu kadar :wink:
Kullanıcı avatarı
canxdostt
Byte4
Byte4

onder arkadas ordaki ayarlar tamam ama yinede acilirken. ama yinede acilirken o yesil bisey halen yok baska bir resim cikiyor.yapamadim gitti yaw nasil yapacaz bilmiyom
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

.

Mesaj gönderen N2O »

arkadasım benim adım Gökberk ayrıca orda onder diil under yazıo bide bence sen olayı bir aç bize bir ss fln koy yoksa isin zor
Kullanıcı avatarı
canxdostt
Byte4
Byte4

pardon gokberk arkadas yanlislik icin ozur.:) .arkadasim ben burda bir program yukledimiste diyordu acilis ekranindan SIKILDIYSANIZ farkli bir acilis ekrani diyordu bende yukledim .acilista yesil bisey geciyor ya onun yerine bitane deyisik bir resim cikiyor ufo resmi gibi bisey simdi ondan kurtulamiyorum # mesele bu
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

.

Mesaj gönderen N2O »

gerçektende güzel açıkladın arkadasım simdi açıkçası bana böyle birsey olsaydı dedigim gibi yapardım ama hiç basıma gelmedi ve eminim bi çözümü vardır velociraptor bu isi bilir okusun hele bi sen merak etme :cry: :wink:
Kullanıcı avatarı
canxdostt
Byte4
Byte4

http://www.stardock.com/products/bootskin/
BAK ISTE BUNU YUKLEDIM ve sildim ama yinede acilirken cikiyor :((
Kullanıcı avatarı
N2O
Megabyte2
Megabyte2

.

Mesaj gönderen N2O »

ark. simdi dahada iyi anladım bu program bendede suan yüklü ve dedigim gibi yaparsan gerçektende düzelir birseyi yanlıs yapmıs olmalısın