xp acilis ekrani??
- canxdostt
- Byte4

xp acilis ekrani??
arkadaslar ben burdan xp acilis ekrani deyisik acilsin diye bir program yuklemistim simdi yeniden xp orjinal acilis ekrani gelsin diye ne yapmaliyim.yukledigim programi sildim ama halen ayni aciliyor . yardi edermisiniz ltf
- N2O
- Megabyte2

.
arkadasım galiba boot screenden bahsediorsun yani windows xp nin altında bise geçior hani açolırken onun çözümü su
bilgisayarıma sag tus yap özelliklere gir orada üstteki sekmelerden gelismise tıkla ve sistem baslangıcı, sistem hatası ve hata ayıklama bilgisi yazan yerde ayarlara bas en üstteki varsayılan isletim sistemini ''Microsoft Windows XP Professional'' /noexecute=optin/fastdetect yap ve tamama bas ve yine tamama bas iste bu kadar :wink:
bilgisayarıma sag tus yap özelliklere gir orada üstteki sekmelerden gelismise tıkla ve sistem baslangıcı, sistem hatası ve hata ayıklama bilgisi yazan yerde ayarlara bas en üstteki varsayılan isletim sistemini ''Microsoft Windows XP Professional'' /noexecute=optin/fastdetect yap ve tamama bas ve yine tamama bas iste bu kadar :wink:
- canxdostt
- Byte4

pardon gokberk arkadas yanlislik icin ozur.:) .arkadasim ben burda bir program yukledimiste diyordu acilis ekranindan SIKILDIYSANIZ farkli bir acilis ekrani diyordu bende yukledim .acilista yesil bisey geciyor ya onun yerine bitane deyisik bir resim cikiyor ufo resmi gibi bisey simdi ondan kurtulamiyorum # mesele bu
- canxdostt
- Byte4

http://www.stardock.com/products/bootskin/
BAK ISTE BUNU YUKLEDIM ve sildim ama yinede acilirken cikiyor
(
BAK ISTE BUNU YUKLEDIM ve sildim ama yinede acilirken cikiyor