Sana birşey söylemek isterim şu anda kullandığın sistem , en kral yeni sistem'den daha kararlı ve stabildir.Benim sistemim ölmeseydi bana ne yeni sistem ve Windows11'den....Değerini ve kıymetini bil şuan ki sisteminin....root@localhost yazdı: 27 Ara 2022, 21:06 Casper a da kötü derler. Bazı malları hep kötülerler.
Çoğu dostumun toshiba, asus, acer i toprağa gömdü.
3-4 defa çay - kahve döküldü hallettim. Belki 20 defa içini komple söktüm , hatta bir iki cıvata yuvası (plastik) kırık.
kör topal devam ediyor. Saatlerce günlerce açık kaldığını bilirim. Bana mısın demedi. Maşallah, şans faktörü de var fakat kullanıcı faktörü %90 dır.
Yeni Alınmış DizüstüPC'in Bataryasındaki Aşınma Yüzdesi Nasıl Bulunur.?
- TRWE_2012
- Zettabyte1

- Teşekkür etti: 2540 kez
Re: Yeni Alınmış DizüstüPC'in Bataryasındaki Aşınma Yüzdesi Nasıl Bulunur.?
- root@localhost
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 3930 kez
Haklı olabilirsin abi. Fakat sisteme çoğu linux dağıtımı kurulmuyor. Yeni çekirdek ile uyumsuz donanım.
Böyle idare edeceğim ne yapayım :) Gittiği yere kadar. Kıymet bilmeye çalışıyorum.
Böyle idare edeceğim ne yapayım :) Gittiği yere kadar. Kıymet bilmeye çalışıyorum.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Bende yeni sistem'e GNU-Linux Mint MATE X64 kurmak istiyorum ama ;root@localhost yazdı: 27 Ara 2022, 21:14 Haklı olabilirsin abi. Fakat sisteme çoğu linux dağıtımı kurulmuyor. Yeni çekirdek ile uyumsuz donanım.
Sistemin bu girişime nasıl tepki verecek bilemiyorum
Şu UEFİ kurulumla alakalı bir kullanım kılavuzu olsa iyi olurdu.
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10128 kez
Yazılımsal olarak ne kadar takip etsende, Ne kadar dikkat edip korusanda, Eninde sonunda o batarya ömrünü tamamlıyor.
Ben o kadar dikkat ettiğim halde benimkide aldıktan 3 4 yıl sonra gümledi. Tabi yeni cihazlar yeni teknoloji ile ne durumda bilemiyorum.
Ben o kadar dikkat ettiğim halde benimkide aldıktan 3 4 yıl sonra gümledi. Tabi yeni cihazlar yeni teknoloji ile ne durumda bilemiyorum.
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Bu bir şehir efsanesi....Hiçbir işe yaramıyor aksine aşındırmayı hızlandırıyor.
Bu ekran görüntülerini, ilk attığım görüntülerle kıyaslayın ne demek istediğimi kendiniz anlayacaksınız.

Bir daha da yapmam bu işlemi....İnternet asılsız bir sürü saçma bilgi ile dolu....
Bu ekran görüntülerini, ilk attığım görüntülerle kıyaslayın ne demek istediğimi kendiniz anlayacaksınız.

Bir daha da yapmam bu işlemi....İnternet asılsız bir sürü saçma bilgi ile dolu....
- TRWE_2012
- Zettabyte1

Bir önceki forum mesajında böyle ön yargıda bulunmuştım lakin çok erken konuşmuşum.... Yöntem işe yarıyor ama sistem bir iki gün batarya yönünde dengesizlik durumuna giriyor.Sonra dengeye geliyor.Bu durumun, ekran görüntüleri aşağıdadır, takdiri (yorumlanmasını ) size bırakıyorum.TRWE_2012 yazdı: 29 Ara 2022, 22:39 Bu bir şehir efsanesi....Hiçbir işe yaramıyor aksine aşındırmayı hızlandırıyor.
Bir daha da yapmam bu işlemi....İnternet asılsız bir sürü saçma bilgi ile dolu....![]()