Windows 11 kullanım artışı neredeyse DURDU
- ozgutozkan
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 164 kez
Re: Windows 11 kullanımı artışı neredeyse DURDU
Asıl etmen bence eskisi kadar bilgisayar almıyorlar. Tablet telefon kullanımı arttı ve millet eskisi kadar bilgisayara bel bağlamıyor, para harcamıyor.
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Telefon ve tableti sevenleri gerçekten anlamıyorum.
Geceleri yatmadan evvel internete giriyorum. Blog sayfam için konu araştırması yapar yatarım diye.
Bir sayfayı açtığım zaman Türkçeye çevir yok.
Sayfanın boş bir yerinde sağ tıklama yok.
Yanlışlıkla bir linke dokunuyorum, "DUR" yok. Yüklenmesini bekliyorum.
Daha neler neler bu sadece tarayıcı için geçerli.
Tarayıcı demişken eğer tarayıcıyı sık sık güncellemezsem sordum foruma giremiyorum. Anasayfadaki foruma giriş düğmeleri çalışmıyor, daha önce bir konuda şeytmiştik. Sonradan bunu bilerek yaptıklarını anladım. Sayfa aynı sayfa. Betikleri şunları bunları aynı. Daha geçen ay düzgün çalışan site, yeni tarayıcı çıkınca çalışmıyor. Ben mecbur muyum her ay her ay tarayıcı güncellemeye? Ha?
Bir bilgisayarın klavyesi faresi yoksa benim gözümde bir işe yaramaz. Kontrol tuşu olacak arkadaş. Fareyle birşeyi tutucam, efekt vericem. Sürükleyecem. Kontrol Z olacak. Ne bileyim, bir bilgisayarın sahip olduğu herşey olacak. Dandik dandik cihazlar yapıp veriyolar milletin eline, millet de seviniyo "en yenisinden aldım hıaa***** " bi yürü git yeaa. Bi yürü git.
Geceleri yatmadan evvel internete giriyorum. Blog sayfam için konu araştırması yapar yatarım diye.
Bir sayfayı açtığım zaman Türkçeye çevir yok.
Sayfanın boş bir yerinde sağ tıklama yok.
Yanlışlıkla bir linke dokunuyorum, "DUR" yok. Yüklenmesini bekliyorum.
Daha neler neler bu sadece tarayıcı için geçerli.
Tarayıcı demişken eğer tarayıcıyı sık sık güncellemezsem sordum foruma giremiyorum. Anasayfadaki foruma giriş düğmeleri çalışmıyor, daha önce bir konuda şeytmiştik. Sonradan bunu bilerek yaptıklarını anladım. Sayfa aynı sayfa. Betikleri şunları bunları aynı. Daha geçen ay düzgün çalışan site, yeni tarayıcı çıkınca çalışmıyor. Ben mecbur muyum her ay her ay tarayıcı güncellemeye? Ha?
Bir bilgisayarın klavyesi faresi yoksa benim gözümde bir işe yaramaz. Kontrol tuşu olacak arkadaş. Fareyle birşeyi tutucam, efekt vericem. Sürükleyecem. Kontrol Z olacak. Ne bileyim, bir bilgisayarın sahip olduğu herşey olacak. Dandik dandik cihazlar yapıp veriyolar milletin eline, millet de seviniyo "en yenisinden aldım hıaa***** " bi yürü git yeaa. Bi yürü git.
- ozgutozkan
- Kilobyte4

- Teşekkür etti: 164 kez
Benim opera güncel anlaşılan tercüme et devamlı çalışıyor. Tablet telefon tabiki bilgisayarın tadını vermiyor. Veremez de.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19800 kez
Kesinlikle bilerek yapıyorlarshampuan yazdı: 17 May 2022, 18:23 Sonradan bunu bilerek yaptıklarını anladım. Sayfa aynı sayfa. Betikleri şunları bunları aynı. Daha geçen ay düzgün çalışan site, yeni tarayıcı çıkınca çalışmıyor. Ben mecbur muyum her ay her ay tarayıcı güncellemeye? Ha?
- burak35
- Zettabyte3

- Teşekkür etti: 10126 kez
Şuandada durum aynı olabilir. Ben öyle milletin windows 11 için ölüp bittiğinide zannetmiyorum.
Millet meraktan hevesle falan geçiyor işte. Sonra sorun sıkıntı yaşayınca alıyor boyunun ölçüsünü.
Millet meraktan hevesle falan geçiyor işte. Sonra sorun sıkıntı yaşayınca alıyor boyunun ölçüsünü.