Bunu ancak 1 hafta sonra falan anlarız google senin sayfalarını indexe eklemesi için sitemap.xml dosyasına ihtiyaç duyuyor , bunu indexlemesi için yolluyorsun.shampuan yazdı: 21 Oca 2021, 12:32 Tekrar bir bakabilir misin abi birinci linktekileri yaptım da ikinciye kafa basmadı. Doğrulandı diyor.
Blog Kurmak
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19852 kez
Re: Blog Kurmak
Hep böyle konuşurlarda merak ettim, avrupaya , afrikaya gittin mi ?Avrupa örneği vermeye gerek yok. Afrika ülkeleri bile dil eğitimi konusunda çok ileriler.
Ben gittim. Mesela Afrikada gittiğin yere göre yerel dil konuşulur, sonra çocuk ilkokula başladığında nerenin sömürgesi ise o lisanda eğitim alır, ve o dili pataküte konuşurlar. İstisnalar hariç hepsi kural falabn demeden lisan bilir. Zaten olması gerekende bu, derdini anlat yeter. Sonrası bunun ardından gelmeli.
Fikrim aynı sistemde öğretmenlerin çoğuda yetersiz.
https://www.webkenti.net/2019/10/egitim-ve-gelecek.html
En son lord_leo tarafından 21 Oca 2021, 15:36 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
https://www.webkenti.net/2017/06/blog-y ... ler-2.htmlshampuan yazdı: 21 Oca 2021, 12:32 Tekrar bir bakabilir misin abi birinci linktekileri yaptım da ikinciye kafa basmadı. Doğrulandı diyor. Şu anda google search console'dayım. Pek anlamadığım bazı şeyler var.
Manuel işlemlerde hiçbir sorun algılanmadı yazıyor yanında da yeşil okey var.
Ayarlarda "Doğrulanmış bir sahipsiniz" yazıyor.
Googlebot akıllı telefon falan yazısı görüyorum.
Mülk, hesaba eklendi diyor.
Bir de ilk linkteki anlatımında gösterdiğin arayüz çok eskiydi, güncel arayüzden robot.txt yazısını ekledim ama doğru mu oldu bilemiyorum, yazı kutucuğı sanki oradaki kod için değildi...![]()
Neyse şu anda konsol bana ne sorsam birkaç gün sonra gel diyor. Sanırım google'da görünmesi zaman alır.
Bak söylemesen bilmiyordum haaBen de googleda arayınca niye çıkmıyo diyorum.
Temanı değiştirmişsin, hayırlı olsun.lord_leo yazdı: 21 Oca 2021, 15:35https://www.webkenti.net/2019/10/egitim-ve-gelecek.html
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
Bu ülkelere gidip gitmemiş olmam, eğitim sistemleri konusunda bilgi sahibi olmadığım anlamına gelmez. Çoban değiliz sonuçta değil milord_leo yazdı: 21 Oca 2021, 15:27Hep böyle konuşurlarda merak ettim, avrupaya , afrikaya gittin mi ?Avrupa örneği vermeye gerek yok. Afrika ülkeleri bile dil eğitimi konusunda çok ileriler.
Ben gittim. Mesela Afrikada gittiğin yere göre yerel dil konuşulur, sonra çocuk ilkokula başladığında nerenin sömürgesi ise o lisanda eğitim alır, ve o dili pataküte konuşurlar. İstisnalar hariç hepsi kural falabn demeden lisan bilir. Zaten olması gerekende bu, derdini anlat yeter. Sonrası bunun ardından gelmeli.
diplomalarımız var, derecelerimiz var.
Gana, Gine ve Sierra Leone den kardeşlerim var. Üniversite okuduğum dönem Avrupa dan arkadaşlarım oldu. İnternet üzerinden tanışıp uzun süre sohbet ettiğim insanlar oldu, ziyaretime gelen de oldu. (Hollanda, Almanya, İsveç, Macaristan). Akrabalarım var Almanya da.
Bir yerin eğitim sistemi konusunda bilgi sahibi olmak için oraya gitmenize gerek yok, (ilginizi çeken bir konu ise) eğitim sistemleri ile ilgili okumalar yapabilirsiniz. Bu konuda yazılmış kitaplar var, araştırmalar var. Ailemden eğitim sendikacılığı ile uğraşanlar olduğu için elimizde kaynaklar vardı ve okumalar yapmıştım.
Ben geçen ay bir yerleşime gittim geç saatlerde ve sabah olmadan döndüm hiç bir fikrim yok o yerleşim ile ilgili. Bir yere gitmek o yerin eğitim sistemi hakkında fikir sahibi olmanızı sağlamaz. Ben bir Yunan adasına tatile gitsem eğitim sistemi umrumda olmaz açıkçası, Hollanda ya eğlenmeye gitsem yapacağım şeyler bellidir.
Sizin durumunuzu (mezuniyet, meslek, ilgi alanları) bilmiyorum tabi devlet görevi ya da mesleğiniz sebebiyle gitmiş olabilirsiniz.
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Okumadığımı sanma. Şu an hala okumayı sürdürüyorum. Hatta katıldığım noktaların yanında eleştirdiğim şeyler de var ama bunları tek tek tartışacak durumum yok. Şunu söylemeye çalışıyorum, şu an işin çok başında olduğum için hiçbir şey belli değil. Bugün telefonda başka bir forumdan biriyle görüştüm, bu konudan bahsettim, "sana web sitesi kuralım" diyor. Adam ilkokul mezunu. Demirci ustası. Telefonda konuşurken carrrrr currrr demir kesiyor, cızzzt bızzzt diye kaynak yapıyor, karşımdaki rahatsız mı oluyor dediğimi duyuyor mu, hesap edemiyor düşün o kadar cahil. Bana wampserver ile geçici site oluşturup sonra neler yapılacağını detayıyla anlatıyor. Daha evvel arkadaşına alışveriş sitesi kurduğundan bahsediyor, adam çözmüş olayı.lord_leo yazdı: 21 Oca 2021, 15:30https://www.webkenti.net/2017/06/blog-y ... ler-2.htmlshampuan yazdı: 21 Oca 2021, 12:32 Tekrar bir bakabilir misin abi birinci linktekileri yaptım da ikinciye kafa basmadı. Doğrulandı diyor. Şu anda google search console'dayım. Pek anlamadığım bazı şeyler var.
Manuel işlemlerde hiçbir sorun algılanmadı yazıyor yanında da yeşil okey var.
Ayarlarda "Doğrulanmış bir sahipsiniz" yazıyor.
Googlebot akıllı telefon falan yazısı görüyorum.
Mülk, hesaba eklendi diyor.
Bir de ilk linkteki anlatımında gösterdiğin arayüz çok eskiydi, güncel arayüzden robot.txt yazısını ekledim ama doğru mu oldu bilemiyorum, yazı kutucuğı sanki oradaki kod için değildi...![]()
Neyse şu anda konsol bana ne sorsam birkaç gün sonra gel diyor. Sanırım google'da görünmesi zaman alır.
Bak söylemesen bilmiyordum haaBen de googleda arayınca niye çıkmıyo diyorum.
Ben de kendimi bu durumlarda gördükçe gerçekten utanıyorum.
Yazıların faydalı. Ama genelde baktığım zaman sanki çok öfkeliymişsin de bir yerlere kin kusmak için fırsat kolluyormuşsun gibi bir enerji alıyorum. Benim sorunum da olabilir.
Normal halim sizinle alakası yok.Yazıların faydalı. Ama genelde baktığım zaman sanki çok öfkeliymişsin de bir yerlere kin kusmak için fırsat kolluyormuşsun gibi bir enerji alıyorum. Benim sorunum da olabilir.
Küstah biriyim. Ve leblebiyi anlatmak için çorumun tarihinden başlamayı sevmiyorum.
Kişisel algılaz iseniz , benim açımdan bir sorun yok.
En son lord_leo tarafından 21 Oca 2021, 18:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sizin ile alakası yok demek istediğim olayın dibi farklı.feuer yazdı: 21 Oca 2021, 16:20Bu ülkelere gidip gitmemiş olmam, eğitim sistemleri konusunda bilgi sahibi olmadığım anlamına gelmez. Çoban değiliz sonuçta değil milord_leo yazdı: 21 Oca 2021, 15:27Hep böyle konuşurlarda merak ettim, avrupaya , afrikaya gittin mi ?Avrupa örneği vermeye gerek yok. Afrika ülkeleri bile dil eğitimi konusunda çok ileriler.
diplomalarımız var, derecelerimiz var.
Gana, Gine ve Sierra Leone den kardeşlerim var. Üniversite okuduğum dönem Avrupa dan arkadaşlarım oldu. İnternet üzerinden tanışıp uzun süre sohbet ettiğim insanlar oldu, ziyaretime gelen de oldu. (Hollanda, Almanya, İsveç, Macaristan). Akrabalarım var Almanya da.
Bir yerin eğitim sistemi konusunda bilgi sahibi olmak için oraya gitmenize gerek yok, (ilginizi çeken bir konu ise) eğitim sistemleri ile ilgili okumalar yapabilirsiniz. Bu konuda yazılmış kitaplar var, araştırmalar var. Ailemden eğitim sendikacılığı ile uğraşanlar olduğu için elimizde kaynaklar vardı ve okumalar yapmıştım.
Ben geçen ay bir yerleşime gittim geç saatlerde ve sabah olmadan döndüm hiç bir fikrim yok o yerleşim ile ilgili. Bir yere gitmek o yerin eğitim sistemi hakkında fikir sahibi olmanızı sağlamaz. Ben bir Yunan adasına tatile gitsem eğitim sistemi umrumda olmaz açıkçası, Hollanda ya eğlenmeye gitsem yapacağım şeyler bellidir.
Sizin durumunuzu (mezuniyet, meslek, ilgi alanları) bilmiyorum tabi devlet görevi ya da mesleğiniz sebebiyle gitmiş olabilirsiniz.
Teşekkürler,trasmus yazdı: 21 Oca 2021, 15:42Temanı değiştirmişsin, hayırlı olsun.
tema düzenledim ama hata verdi. şimdilik bu dursun dedim. Yeni temaya geçene kadar idare etsin.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19852 kez
- shampuan
- Petabyte4

- Teşekkür etti: 200 kez
Blogdaki ruh hali açısından söylüyorum.lord_leo yazdı: 21 Oca 2021, 18:31Normal halim sizinle alakası yok.Yazıların faydalı. Ama genelde baktığım zaman sanki çok öfkeliymişsin de bir yerlere kin kusmak için fırsat kolluyormuşsun gibi bir enerji alıyorum. Benim sorunum da olabilir.
Küstah biriyim. Ve leblebiyi anlatmak için çorumun tarihinden başlamayı sevmiyorum.
Kişisel algılaz iseniz , benim açımdan bir sorun yok.
Algılama sorunu yaşıyor olabilirim demek istedim.
Yazının bütününe bakarken birilerine karşı bir öfke açığa çıkıyor sanki.
- esatiz
- Gigabyte3

- Teşekkür etti: 399 kez
Evet temanız güzel olmuş hocam ben de takipteyimlord_leo yazdı: 21 Oca 2021, 18:35 Teşekkürler,
tema düzenledim ama hata verdi. şimdilik bu dursun dedim. Yeni temaya geçene kadar idare etsin.
Shampuan hocamızın açtığı konularda muhabbet uzuyor
- feuer
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 124 kez
lord_leo yazdı: 21 Oca 2021, 18:34 Hep böyle konuşurlarda merak ettim, avrupaya , afrikaya gittin mi ?
Ben gittim...
Benim açımdan sorun yok.