Corona virüsü salgını

Youtube ve diğer yasal video klipleri buraya
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 21294 kez

Corona virüsü salgını

Mesaj gönderen velociraptor »

Moderatör yorumu: İlk videonun linki kırık olduğu tesbit edilerek silinmiştir.

2020 The Economist Kapak Yorumu

THE ECONOMIST TAKVİMİ 2020 ŞİFRELERİ

Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4
Teşekkür etti: 200 kez

Re: Corona virüsü salgını

Mesaj gönderen shampuan »

Çinin "bok"tan yağ ürettiğini biliyor muydun?

Adamlar bok yiyorlar. Sence virüs gizli güçlerin oyunumudur yoksa Çin'in "bok yemesi" midir? düşünelim...
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Yağı bilmiyordum ama çinlilerin Ölü doğmuş çocukları yediğini biliyorum, bizzat bir çinliden dinledim çünkü.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Allah bildiği gibi yapsın pislikler...
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Sorma , sene 2003 yılıydı , berlinde Hartnackschuledeyiz sınıfta 3-5 çinli de vardı , çinli kızın biri ile nerden sohbet açıldı bilmiyorum bana bunu söyediğinde ŞOK olmuştum , YUH dedim bu nedir yaa
mahferer
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 4 kez

Mesaj gönderen mahferer »

Örneğin Alman, Fransız, Hollanda, Belçika, Lüksemburg, İsviçre, İspanya, Andorra, Portekiz, Lichtenstein, İtalya, San Marino, Vatikan, Monaco, Danimarka milleti de size sıkı sarılmış kuzu ince bağırsağı (kokoreç) yediğiniz için "Tanrı bildiğiniz gibi yapsın pislikler" dediğinde bu dediğinizi hatırlayacak mısınız? Yoksa bizimki başka bu başka mı diyeceksiniz?
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

mahferer yazdı: 29 Oca 2020, 03:03 Örneğin Alman, Fransız, Hollanda, Belçika, Lüksemburg, İsviçre, İspanya, Andorra, Portekiz, Lichtenstein, İtalya, San Marino, Vatikan, Monaco, Danimarka milleti de size sıkı sarılmış kuzu ince bağırsağı (kokoreç) yediğiniz için "Tanrı bildiğiniz gibi yapsın pislikler" dediğinde bu dediğinizi hatırlayacak mısınız? Yoksa bizimki başka bu başka mı diyeceksiniz?
Şuna kısaca avrupa milletleri ya da batı da diyebilirdiniz.

Bizimki başka diyeceğiz evet.

Çinin lağımdan (LAĞIMDAN!) yağ elde etmesi ile kokoreç karşılaştırması absürt olmuş.

Bugün lağımdan içme suyu elde etmek için çeşitli teknolojiler var. Ama bu teknolojiler gelecekteki kriz durumları düşünülerek tasarlanmış ve yüzde yüz hayata geçirilmemiştir. Buna rağmen deniz suyunu arıtmak boku arıtmaktan daha kolay. Ne kadar akıllıca bir teknoloji olduğunu sen düşün.

Durum böyleyken kendi hükümetlerinin bile mücadele ettiği "boktan yağ eldesi" sorunsalına çıkıp, e kuzu bağırsağı da pis demek, konuyu çözmez. Kuzu bağırsağı sadece o kuzunun bağırsağını içerir. Doğal bağırsak florası içerir. Ama bir lağım söz konusu olduğunda aidsli, sarılıklı, trahomlu, tüfüslü, koch basilli, çeşit çeşit barsak parazitli, şulu bulu milyarlarca insanın bağırsaktan çıkıp kanalizasyonsa günlerce beklerken çok daha iğrenç, çok daha zararlı atığından bahsediyoruz. Burada birçok bakteri, virüs, basil türü yaşayıp çoğalıyor.

Koyun bağırsağını ise yoğun tuzlu su ile yıkıyorsun. Bembeyaz olana kadar tamamen boktan arındırılır. Birkaç işlemden sonra şişe takılır ve kömür ocağına verilir.

"Ona bakılırsa lağım da..."

deme... deme onu işte... Lağım başka kardeşim. Bize ne derse desinle umrumuzda da değil yani.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

velociraptor yazdı: 29 Oca 2020, 00:31 Sorma , sene 2003 yılıydı , berlinde Hartnackschuledeyiz sınıfta 3-5 çinli de vardı , çinli kızın biri ile nerden sohbet açıldı bilmiyorum bana bunu söyediğinde ŞOK olmuştum , YUH dedim bu nedir yaa
Geçenlerde birisi çıktı, o bebek yeme olayı yalan dedi.

Youtubeda geziniyordum, güya bir japon sanatçı "sırf sanat olsun diye" maket bir pişmiş bebek yapmış. Senaryo gereği de birisi bunu yiyor gibi fotolar çekmiş. Kamuoyunda bunun yanlış anlaşıldığını, insanların bunu gerçek diye tüm dünyada yaydıklarını söylemiş.

Senin dediklerinle karşılaştırınca kendilerini aklamaya çalıştıkları ortaya çıkıyor videoyu bulursam hemen eklerim.
Kullanıcı avatarı
shampuan
Petabyte4
Petabyte4

Abi videoyu bulamadım çok fazla video vardı. Ama kanal şurası:

https://www.youtube.com/channel/UC8m7_g ... p5lSHmYKsg

Bu kanaldaki videolar insanların uyanması için yapılmış. Her habere her twite her videoya inanmayın tarzı bir kanal. bize yalan söylediler konulu playlisti ve o iş öyle değil başlıklı videolarını izlemeni tavsiye ediyorum.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Ben bizzat çinli bir kızdan dinlediğim için Yalan olma olasılığı çok düşük
mahferer
Kilobyte2
Kilobyte2
Teşekkür etti: 4 kez