Zaten sizin en büyük handikabınız hemen vazgeçmek..... Aslında bu benden mi? kaynaklanıyor onunda bilemiyorum çünkü biraz detaycı bir yapıya sahibim istiyorum ki karşımdaki de benim gibi olsun
Ama genede diğer çözüm yolunu buraya not düşelim de bir başkası (veya sizde) belki uğraşmayı göze alabilirsiniz belki
1.Bu Bilgisayar 'a sağ tıklayarak açılan menüden Yönet komutuna tıklanır
2.Karşınıza gelen Bilgisayar Yönetim MMC Konsolunda sol taraftaki "Olay Görüntüleyicisi (ki bunun diğer adı Windows Günlükleridir) tıklanır.
3.Olay Görüntüleyici Windows İşletim Sisteminde meydana gelen hertürlü yazılımsal ve donanımsal olayların kayıt altına alındığı yerdir.Windows, günlükleri kısa sürede okur ve sizin karşınıza getirir.
4.Bizim için önemli günlük alt maddeleri şunlardır.
1.Windows Günlükleri ki kendi arasında Uygulama,Güvenlik,Sistem,Setup,İletilen Olaylar kategorilerine ayrılmakta olup buradan önemli olan teşhis yapacağımız yer Sistem ve Uygulama alt günlükleridir.
2.Uygulama ve Hizmet Günlüğünde ise alt günlük olarak da Microsoft>>Windows>>Diagnosis-Performance kısımlarıdır.
Buraları tek tek incelenmesi sonucu sorun çıkartan sürücü ve çakışma yolları bulunabilir ve manuel müdahale edebilirsiniz.
TRWE_MMXII
YAZILIM EDİTÖRÜ (Alaydan Yetişme...!)
REASMCODERİNG