bu adres msnden otomatik olarak cevrimdısı olan kisilerin adreslerinden size geliyor girdiginiz anda birçok pencere açılıyor ve trojan bulasıyor ve kısacası bilgisayariniz cokuyor. bu trojan benim pc me bulasmadı ama bazi arkadaslarım ne oldugunu bilmedikleri için açmıslar ve trojan bulasmıs bu bilinen bolüm benim esas sorum su bu trojan bulastıkdan sonra pc yi geri nasıl eski haline getirebiliriz?? ( kuçuk bir not trojan bulasan kisierde antivirus yada antispy yok !!! ve f8 menusude bi islem yapmıyo :S )
arkadaslar verilen linki sakın acmayın!!acil cvp pls
- szarex
- Byte1

- İletişim:
arkadaslar verilen linki sakın acmayın!!acil cvp pls
lol wtf who has placed this picture of you online
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21727 kez
- szarex
- Byte1

- İletişim:
- CoDeR
- Bit

- silvershadow
- Byte1

- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
- editci
- Megabyte2

bir antiviüs (norton gibi) programı kur ve onunla tarat. sebebi ise norton bu konulardaçok detaylı islem yapıyor. kontrolü tamamıyle elinde tutuyor. basarıyla kurup taratabilirsen büyük ihtimalle isine yarayacaktır. eger isini görürse norton'u kaldır ve tüm registry kayıtlaını silin. veya CleanSE progamı ile uninstall edin (tüm registry kayıtarını kendisi de silebiliyor. nortonu kaldırdıktan sonra kaspersky veya Nod32 kur. sahsen Nod32 kullanıyorum memnunun. kaspersky'da iyi ama ne yaptıysam terbiye edemedim.:D kendi kendine arasıra tarayamaya baslıyor ve saatler sürüyor. bu taramada çoogu zaman isimin ortasına den geliyor ve kastıgını hissediyorum PC'yi.
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
avk dahil programlar virüs girdikten sonra ise yaramıyor.ki suan piyadaki en detaylı arama yapan program avk.(kanıtlanmıstır)silemiyorlar.problem girmesini engellemek.nod32 girmesini engeleldi.arkadasın pcye bulasmıs bunu kur dedim.silemedi dedi.baska yerlerden de aynı seyler geldi makinanın birine oturdumbilerek girdim adrese ve girmesine izin verdim virüsün.ve makina öldü.neyseki deep freeze oldugundan dolayı kapat aç eski haline döndü makina
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
- szarex
- Byte1

- İletişim:
arkadaslar bana sorumun cevabını kimse vermedi suana akdar bende bi sorun yok
soru basit
bu coken pcyi eski haline nasıl getirebiliriz?(bazi arakdaslar anlamadı olayı.bulasan bilgisayarlarda windows acilmiyor ve f8 menusude kullanılamıyor yanı windowsu hic bir sekilde acamiyorsunuz)
lutfen gerekli programların linklerini eklerseniz sevinirim ona gore bende arkadaslarıma cvp verecem benden haber bekliyorlar herkeze simdiden tsk ederim
soru basit
bu msnden bulasan bi virus yada trojan bu virusun bulasgidi bi pc cokuyor
bu coken pcyi eski haline nasıl getirebiliriz?(bazi arakdaslar anlamadı olayı.bulasan bilgisayarlarda windows acilmiyor ve f8 menusude kullanılamıyor yanı windowsu hic bir sekilde acamiyorsunuz)
lutfen gerekli programların linklerini eklerseniz sevinirim ona gore bende arkadaslarıma cvp verecem benden haber bekliyorlar herkeze simdiden tsk ederim
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21727 kez
Basima gelmis olsa cevap yazayim fakat bilinmeyen birseye karsi hickimse bir cevap yazamaz , her trojan veya virüs farkli sistem dosyalarini etkiler , ve bulastiktan sonra da windowsu tamir bile etseniz ise yaramayacaktir , türünü bilsem , remover ini vereyim fakat , bu soruya hickimsenin bir cevap verebilecegini sanmam , haa ne yapilabilir ,aklima gelen tek sey format.
Az önce verilen sitedeki dosyayi indirip dissambler ile actim ve nereleri duman ettigine baktim asagida:
KERNEL32.dll
USER32.dll
GDI32.dll
Az önce verilen sitedeki dosyayi indirip dissambler ile actim ve nereleri duman ettigine baktim asagida:
KERNEL32.dll
USER32.dll
GDI32.dll