Dokunmatik olarak hangi cep telefonunu önerirsiniz
- loveme
- Terabyte1

- Teşekkür etti: 1 kez
- İletişim:
Dokunmatik olarak hangi cep telefonunu önerirsiniz
Ben en son olarak samsung galaxy s3 mini ya da htc desire x hangisi almalıyım ve nereden fiyatları da uçuk geliyor bana biraz...
teşekkürler
teşekkürler
Re: Dokunmatik olarak hangi cep telefonunu önerirsiniz
Telefon almadan özelliklerini kıyasla. RAm, CPU (işlemci), Dahili hafızası ... gibi. Sonrada google cihazın kullanıcı şikayetlerini araştır derim.
Galaxy S3 mini alıncaya kadar, maddi durumun iyiyse bence Galaxy note book 2 al derim.
Galaxy S3 mini alıncaya kadar, maddi durumun iyiyse bence Galaxy note book 2 al derim.
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
İstanbuldayım.istanbulda media markt bana çok pahalı geldi.Başka saturn ya da forum istanbul aklıma geliyor.Fiyatları çok farkediyor.700 e 849-990 vs bir sürü fiyatları var.En uygun nereyi gezmeliyim ve nereden almam daha sağlıklı olur.
İstanbul bilişim aklıma geliyor...Çok uygun bir fiyat arıyorum...
Galaxy s3 mini düşünüyorum.note book 2 henüz çok yeni ve fiyatı benim için çok uçuk şuan için...Alışmam ve özelliklerini kullanmam çok zaman alır...
Benim istediğim iyi bir ses,görüntü ve kullanımı kolay olması...
teşekkürler
İstanbul bilişim aklıma geliyor...Çok uygun bir fiyat arıyorum...
Galaxy s3 mini düşünüyorum.note book 2 henüz çok yeni ve fiyatı benim için çok uçuk şuan için...Alışmam ve özelliklerini kullanmam çok zaman alır...
Benim istediğim iyi bir ses,görüntü ve kullanımı kolay olması...
teşekkürler
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19747 kez
http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-u ... 61448.html
üstte en ucuz online nerelerde satıldığı var
üstte en ucuz online nerelerde satıldığı var
Kardeşim Galaxy note 2 tanıtım videosu izlemiş. orda galaxy s3 için ram in bazen yetersiz geldi, cihazda donma yaptığında bahsetmiş. Tabi bu durum Galaxy S3 mini geçerli onu bilmiyorum. Donma sorunu olanlar hangi temayı kullanıyor onu araştırmak lazım. Hangi cihazı alırsan al, tam verim almak istiyorsan, tema kullanırken cihazı fazla zorlamayan tema seçmeye özen göster.
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
note 2 yide incelemedim.O da güzeldi ama çok pahallı acaba almanyadan getirtsem daha mı uygun olur?
teşekkürler
teşekkürler
olabilir ama Gümrükten geçerken passaporta işletiyorsun gene o sırada vergisini veriyorsun. belki 100- 200 TL aşağıya alırsın ama Yurtdışındaki garanti burda işlemiyor haberin olsun...
- velociraptor
- Yottabyte4

İlaveten burada kullanabilmen için yurtdışına çıkmış birinin pasaportu gerekiyor ki onun üzerine işlensin , öyle aldım kullanayım olmuyor birde 100 TL kayıt parası veriyorsun , haa birde çift sim kart ise sadece birini açıyor Beyinsizler , nerden mi biliyorum bendeki çift sim kart ve bu dediklerim başıma geldi , kısacası AKP yurt dışından telefon gelmesin diye elinden geleni ardına koymadı
- %TuNcAy%
- Kilobyte4

S3 mini tesadufen dun bir arkadasta vardi. Biraz kurcalama firsatim oldu. Bana biraz yavas gibi geldi ama bendeki S3 ye gore. Baska telefon kullanipta S3 mini deneseydim belkide bu kaniya varmazdim.
Ama oncelikle telefon alirken telefondan neler beklediginizi bilmeniz gerekir. Kamerasimi cok iyi olsun, isletim sistemi guncel ve kullanislimi olsun, cok oyunmu oynayacaksiniz. Yada sadece maillerime bakayim aradada internete girerim diyorsaniz uygun telefonlar var. Benim nacizane tavsiyem Samsung marka almaniz. Hem teknik servis hemde guncellik acisindan memnun kalirsiniz.
Ama oncelikle telefon alirken telefondan neler beklediginizi bilmeniz gerekir. Kamerasimi cok iyi olsun, isletim sistemi guncel ve kullanislimi olsun, cok oyunmu oynayacaksiniz. Yada sadece maillerime bakayim aradada internete girerim diyorsaniz uygun telefonlar var. Benim nacizane tavsiyem Samsung marka almaniz. Hem teknik servis hemde guncellik acisindan memnun kalirsiniz.
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
Benim beklediğim sms-görüşme ve arada internete girme.
yurt dışından telefon getirmek karlı değil o zaman.Gelen telefonlarda içeriği değiştirilip kırdırılabiliyor bu ime olsun,sim olsun.
teşekkürler
yurt dışından telefon getirmek karlı değil o zaman.Gelen telefonlarda içeriği değiştirilip kırdırılabiliyor bu ime olsun,sim olsun.
teşekkürler
- velociraptor
- Yottabyte4

Evet bazı modeller kırdırılabiliyor ama bazıların hiçbirşey yapamıyorlar , ama hangileri bilemiyorum
- %TuNcAy%
- Kilobyte4

Yurt disindan telefon getirtmek onceden daha avantajli idi. Ama guya piyasayi canli tutmak icin 100 TL. kayit parasi olayini cikarttilar. Sanki onun yolunu bulamadilar. Isleri gucleri dalavere. Milyonlarca gurbetci yazin izine gidiyor neymis kayit ettirmek lazimmis. Soygunculuk yapiyoruz demenin kanuncasi herhalde. S3 mini , Galaxy Advance gibi telefonlar isinizi gorecektir.
- velociraptor
- Yottabyte4

Sorma ben allahtan sadece 5 TL verdim , kaydolduktan 1 ay sonra 100 TL almaya başlamışlar , inanın şu ülkede yaşayanların 3-5 sene yurt dışında yaşamasını çok isterdim , sebebi de ; insana verilen değeri görüp öğrenmeleri için
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
Ben uygun bir fiyata bir yerde buldum.akakce sitesinde ancak fiyatı uygun olunca şüphe ediyorum 764 tl civarı orjinal telefon olup olmadığını nasıl anlarım.
teşekkürler
teşekkürler
- velociraptor
- Yottabyte4

Online alışverişlerde ürün eline geçmeden neyin ne olduğunu bilemezssin , herzaman bir risk vardır karar senin