Not:İptal - Yeniden dene - devam seçeneklerinin hepsinde harddisk2-3-4-5 şeklinde uyarılar veriyor son 5 gösterdiğinde uyarı kaybolup 2 dk içerisinde tekrar geliyor.
Teşekkürler.

Kod: Tümünü seç
:http://www.budosyanedir.com/hidserv.html
söylediğin gibi olmuş olabilir geriye dönüşü yok sanırım ne yaptıysam olmadı driver güncelledim regedit onardım disk defrag yaptım hiç biri fayda etmedi yediği geri yüklemek zorunda kaldım tek çözüm bu lodu benim için.AmbaSSadoR yazdı:usb ile ilgili bir cihaz devrede iken onu işlem sırasında sökersende bunun benzeri bir hata verebiliyor bence .

burak_dalkir söylediklerinize katılıyorum fakat bahsetmiş olduğum yazılımlar virus,adware veya spy temizleyici değil sistem bakım ve optimizasyon programlarıdır ve bu gibi bazı durumlarda işe yarayabiliyorlar.burak_dalkir yazdı:gerekli açıklamayı ambassador yapmış, tamamen usb ile alakalı şeyler olduğundan yani donanımla ilgili olduğundan defrag yapmak bir şeyi değiştirmeyecektir. anladığım kadarıyla usb den bir şey aktarırken ya elektrik kesilmiş ya bişey olmuş işlem yarım kalmış, büyük ihtimalle kurulum yapılıyordu, ama eksik kalmış ve şimdi her seferinde yeniden kuruluma başlamya çalışıyor. bu nedenle temp dosyalarınızı, geçici sistem klasörünüzü(prefetch) içeriğini boşaltın. cleaner larla temizletmeniz bir işe yaramaz çünkü bu dosya virüs,adware, veya spy değildir.
saygılarımla