hidserv.exe uyarısı ne anlama geliyor ?

Windows 7 hakkinda bilgi , ipucu ve tecrübe paylasim alanidir
baleria
Byte1
Byte1

hidserv.exe uyarısı ne anlama geliyor ?

Mesaj gönderen baleria »

İyi geceler arkadaşlarbir konuda yardımınızı istiorum geçenlerde ekranıma altdaki resimlerde gösterdiğim gidi uyrılar almaya başladım google amcada aratmama rağmen bir türlü bulama dım bulduğum bir kaç şey oldu onlarda ing olduğuğundan pek fazla birşey anlamadım böyle bir hatayı neden verdiğini bilen arkadaşlar varsa bana bilgi verebilirmi iyi geceler.

Not:İptal - Yeniden dene - devam seçeneklerinin hepsinde harddisk2-3-4-5 şeklinde uyarılar veriyor son 5 gösterdiğinde uyarı kaybolup 2 dk içerisinde tekrar geliyor.

Teşekkürler.

Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
AmbaSSadoR
Kilobyte4
Kilobyte4
Teşekkür etti: 126 kez

Re: hidserv.exe uyarısı ne anlama geliyor ?

Mesaj gönderen AmbaSSadoR »

o dosya virüs veya trojan değil bulduğum açıklamalara göre usb aygıtı ile ilgili microsoft işletim sistemi yazılımlarından biri diye geçiyor bence sistmini bir defreg yap bir de kayıt defterini bir temizleyip elden geçirme vaktin gelmiş :arrow:

Microsoft (Human Interface Device Audio Service)=HID

KAYNAK

Kod: Tümünü seç

:http://www.budosyanedir.com/hidserv.html
usb ile ilgili bir cihaz devrede iken onu işlem sırasında sökersende bunun benzeri bir hata verebiliyor bence .
baleria
Byte1
Byte1

Mesaj gönderen baleria »

AmbaSSadoR yazdı:usb ile ilgili bir cihaz devrede iken onu işlem sırasında sökersende bunun benzeri bir hata verebiliyor bence .
söylediğin gibi olmuş olabilir geriye dönüşü yok sanırım ne yaptıysam olmadı driver güncelledim regedit onardım disk defrag yaptım hiç biri fayda etmedi yediği geri yüklemek zorunda kaldım tek çözüm bu lodu benim için.

verdiğin bilgiler için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
turkaziza
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen turkaziza »

advanced systemcare veya ccleaner ile komple bi temizlik yapmayı denedin mi faydası olabilir?
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

gerekli açıklamayı ambassador yapmış, tamamen usb ile alakalı şeyler olduğundan yani donanımla ilgili olduğundan defrag yapmak bir şeyi değiştirmeyecektir. anladığım kadarıyla usb den bir şey aktarırken ya elektrik kesilmiş ya bişey olmuş işlem yarım kalmış, büyük ihtimalle kurulum yapılıyordu, ama eksik kalmış ve şimdi her seferinde yeniden kuruluma başlamya çalışıyor. bu nedenle temp dosyalarınızı, geçici sistem klasörünüzü(prefetch) içeriğini boşaltın. cleaner larla temizletmeniz bir işe yaramaz çünkü bu dosya virüs,adware, veya spy değildir.

saygılarımla
Kullanıcı avatarı
turkaziza
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen turkaziza »

burak_dalkir yazdı:gerekli açıklamayı ambassador yapmış, tamamen usb ile alakalı şeyler olduğundan yani donanımla ilgili olduğundan defrag yapmak bir şeyi değiştirmeyecektir. anladığım kadarıyla usb den bir şey aktarırken ya elektrik kesilmiş ya bişey olmuş işlem yarım kalmış, büyük ihtimalle kurulum yapılıyordu, ama eksik kalmış ve şimdi her seferinde yeniden kuruluma başlamya çalışıyor. bu nedenle temp dosyalarınızı, geçici sistem klasörünüzü(prefetch) içeriğini boşaltın. cleaner larla temizletmeniz bir işe yaramaz çünkü bu dosya virüs,adware, veya spy değildir.

saygılarımla
burak_dalkir söylediklerinize katılıyorum fakat bahsetmiş olduğum yazılımlar virus,adware veya spy temizleyici değil sistem bakım ve optimizasyon programlarıdır ve bu gibi bazı durumlarda işe yarayabiliyorlar.