Kod: Tümünü seç
win7 yada vista kullanıyorsan geri yükleme noktalarını sil Kod: Tümünü seç
win7 yada vista kullanıyorsan geri yükleme noktalarını sil 

gayet normal bir rakam bir anormallik yokseherinyeli yazdı:Selam sevgili arkadaşlar benim sorunum şu dikkatimi çeken daha öncede yazmıştım ama Windows 7 ile veya Vista ile format attığım zaman yüklediğimde 14.15gb yer tutuyor
Buda normaldir, format süresi islemci gücü dahil Pc bilesenlerine ve gücüne bagli olarak degisir , eski bir makina ve/veya laptop ise 1 saatin üzerinde sürmesi de normaldir ,Laptoplarda format süresi desktolardan cok daha uzundur , üsttede belirttigim gibi Xp de Quick ,(fast) format secenegini kullanirsaniz bu süreyi yari yariya düsürürsünüzseherinyeli yazdı:Xp ile normal 3gb,Xp cd si ile tam iki saat yirmi dakika sürüyor
Onlar default olarak Quick yani hizli format atar , gerek normal gerekse hizli formatta Dosyalar tam olarak silinmez , yani silme acisindan her ikiside hemen hemen aynidirseherinyeli yazdı:Acaba diyorum Windows 7 ile Vista format yapmıyor mu
En iyi format sekli dizinleri silip yeniden olusturduktan sonra yapilan bicimlendirmedirseherinyeli yazdı:benim sistem TR olduğu için format atarken orda 2 şık var sil,biçimlendir ben bunların ikisiilede yapıyorum ondan fark edermiki acaba birde bunların üçüde kopya win-7,vista,xp