Merhaba arkadaşlar bugune kadar xp casusu hakkında bildiklerinizi unutun ve beni dinleyin.
Bir efsane aldı başını gidiyor bu xp casusuymuş falan filan faso fiso bu yalanlara inanmayın.
Öncelikle Support_388945a0 hesabının ne işe yaradığını ve tam olarak amacının ne olduğunu açıklığa kavuşturalım.
Bu hesap ,WinXP kurulumunun ardından disabled olarak kullanıcılar grubunda yer alıyor.Söylendiği gibi bir spyware ya da arkakapı görevi değilde ,Yardım ve Destek servisinde Microsoft tarafından imzalanmış özel scriptler üzerinde hak sahibi olarak onları çalıştırmanızı sağlar.
Ayrıca, Uzaktan Yardım servisini kullanabilmeniz için yine bu hesap devreye girer.
Kısacası bu kullanıcıyı sildiğinizde,yardım ve destek hizmetinin yani sıra uzaktan yardım servislerinde sorunlar yaşayabilirsiniz.
Tekrarlıyorum!
Bu kullanıcı normal şartlarda DISABLED olarak konumlandırılıyor.
Xp casusu mutlaka okuyun
- diceratops
- Megabyte3

- root
- Kilobyte3

Re: Xp casusu mutlaka okuyun
Yardima ihtiyaç yok.Zaten çok aptalca
örnk:
Baslat menüsü kaydi diye aratirsin yok bunu sil yok sunu sil yazar(menünün kenarina tiklayip eski yerine koymaniz yeterlidir)
Win+R ---> cmd ---->net user Support_388945a0 /delete
Bunun ajan oldugu her yerde yaziyor sen HelpAssistant ile karistirmissindir.
örnk:
Baslat menüsü kaydi diye aratirsin yok bunu sil yok sunu sil yazar(menünün kenarina tiklayip eski yerine koymaniz yeterlidir)
Win+R ---> cmd ---->net user Support_388945a0 /delete
Bunun ajan oldugu her yerde yaziyor sen HelpAssistant ile karistirmissindir.
- loveme
- Terabyte1

- İletişim:
Ben inanmamıştım zaten.Casus yapmak isteseler kimsenin ruhu duymaz,gene microsoft istediğin pc ye bağlanır.Sonuçta işletim sistemlerini onlar geliştirmiyorlar mı?
- tasiyici
- Megabyte3

- Teşekkür etti: 27 kez
ne kadar casusu silsende xp legal yapsanda gene adamalr çakıyor seni ama ses çıkarmıyorlar çünkü korsan kullanan xp kullanıcı çok dünyada