Xp casusu mutlaka okuyun

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
diceratops
Megabyte3
Megabyte3

Xp casusu mutlaka okuyun

Mesaj gönderen diceratops »

Merhaba arkadaşlar bugune kadar xp casusu hakkında bildiklerinizi unutun ve beni dinleyin.
Bir efsane aldı başını gidiyor bu xp casusuymuş falan filan faso fiso bu yalanlara inanmayın.
Öncelikle Support_388945a0 hesabının ne işe yaradığını ve tam olarak amacının ne olduğunu açıklığa kavuşturalım.

Bu hesap ,WinXP kurulumunun ardından disabled olarak kullanıcılar grubunda yer alıyor.Söylendiği gibi bir spyware ya da arkakapı görevi değilde ,Yardım ve Destek servisinde Microsoft tarafından imzalanmış özel scriptler üzerinde hak sahibi olarak onları çalıştırmanızı sağlar.

Ayrıca, Uzaktan Yardım servisini kullanabilmeniz için yine bu hesap devreye girer.

Kısacası bu kullanıcıyı sildiğinizde,yardım ve destek hizmetinin yani sıra uzaktan yardım servislerinde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Tekrarlıyorum!

Bu kullanıcı normal şartlarda DISABLED olarak konumlandırılıyor.
Kullanıcı avatarı
root
Kilobyte3
Kilobyte3

Re: Xp casusu mutlaka okuyun

Mesaj gönderen root »

Yardima ihtiyaç yok.Zaten çok aptalca
örnk:
Baslat menüsü kaydi diye aratirsin yok bunu sil yok sunu sil yazar(menünün kenarina tiklayip eski yerine koymaniz yeterlidir) :mrgreen:

Win+R ---> cmd ---->net user Support_388945a0 /delete

Bunun ajan oldugu her yerde yaziyor sen HelpAssistant ile karistirmissindir.
Kullanıcı avatarı
loveme
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen loveme »

Ben inanmamıştım zaten.Casus yapmak isteseler kimsenin ruhu duymaz,gene microsoft istediğin pc ye bağlanır.Sonuçta işletim sistemlerini onlar geliştirmiyorlar mı?
Kullanıcı avatarı
tasiyici
Megabyte3
Megabyte3
Teşekkür etti: 27 kez

Mesaj gönderen tasiyici »

ne kadar casusu silsende xp legal yapsanda gene adamalr çakıyor seni ama ses çıkarmıyorlar çünkü korsan kullanan xp kullanıcı çok dünyada