Microsoft Windows Vista için bol paralı yeni bir reklam kampanyası düzenleyecek gibi görünüyor!
Windows Vista: Bahtsız bir isletim sistemi olarak mı hatırlanacak?
Microsoft'un daha önce haberini vermis oldugumuz gibi, Apple ile rekabette daha da ileriye gitmek için TV reklam kampanyalarına hız verecegini biliyorduk. Yeni dedikodular, firmanın yeni bir Windows Vista reklam kampanyasına milyonlarca dolar ayırdıgına isaret ediyor. Kampanyanın temasının "isletim sistemini simdi alın, Windows 7'ye hazırlık yapın" olacagı da kulaga gelen söylentiler arasında.
Mini notebook pazarının patlaması ile XP'nin hayatının uzaması, 2010'da Windows 7'nin geleceginin duyurulması üzerine arada sıkısıp kalan Windows Vista'nın basına neler geleceginin soruldugu Windows Vista pazarlama müdürü Brad Brooks konu ile açıklama yaparken "Windows Vista uzun vadeli bir yatırım olarak düsünülmeli" dedi ve sözlerine "Windows Vista'ya yatırım yaptıgınızda bu yatırımın degerini bizim Windows 7 dedigimiz isletim sistemi geldiginde anlayacaksınız" seklinde devam etti.
ALINTIDIR
Windows Vista arada mı kaldı?
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21022 kez
- tasiyici
- Megabyte3

- Teşekkür etti: 27 kez
Re: Windows Vista arada mı kaldı?
peki yeni alınan laptoplarda vista kurulu geliyor simdide windows kurulumu gelecek acaba ben onu merak ediyorum
- Kripteks®
- Terabyte1

- İletişim:
Re: Windows Vista arada mı kaldı?
vista ismi ile duruşu ile insanları heyecanlandırması ile beklenen ve aslında sevilen bir işletim sistemi idi ancak microsoft,vistanın sonunu hazırladı