XP Ultimate rar dosyaları bunları nasıl birleştiririm Yardım
XP Ultimate rar dosyaları bunları nasıl birleştiririm Yardım
Selam arkadaslar XP ultimate 6 tane rar dosyaları bunları nasıl birlestirip boot lu olarak Cd ye çekerim lütfen görüntülü anlatırsanız çok sevinirim saygılar
hocam saolda açıklamalı istemistim varise görüntülü temamda neronun birsürü ayarı var boot suz çektigin zaman PC tanımaz orası problem hemi ilk rarı açarken tüm açmadan ikinci rarı istiyor o nasıl oluyor anlamadımbiraz karısık daha açık anlatırsanız çok memmun olurum selamlardnzbzkn yazdı:ilk partı acıp içindeki iso dosyasını dısarı çıkarın,daha sonra nero yardımıyla cd ye yazdırın.tavsiyem nero express ile yazdırmanız.
- dnzbzkn
- Megabyte2

Laneth'in verdigi resimli yolların türkçe açıklamasını ben yapayım:
resim1:
nero programından nero xpress'i açıyoruz."kalıp,tasarı,dosya" bölümüne tıklayıp sagda "disk kalıbı veya kayıtlı tasarı" bölümüne tıklıyoruz.
resim2'deki pencere acılıyor.daha önce benim söyledigim gibi partlardan isoyu cıkarmıstınya,iste o iso yu bu pencere ile buluyorsun ve aç diyorsun.
daha sonra resim4'te de görüdügü gibi yazdırmak istedigin iso'nun hızını sol taraftan seçip burn diyorsun gerisini nero hallediyor.
resim1:
nero programından nero xpress'i açıyoruz."kalıp,tasarı,dosya" bölümüne tıklayıp sagda "disk kalıbı veya kayıtlı tasarı" bölümüne tıklıyoruz.
resim2'deki pencere acılıyor.daha önce benim söyledigim gibi partlardan isoyu cıkarmıstınya,iste o iso yu bu pencere ile buluyorsun ve aç diyorsun.
daha sonra resim4'te de görüdügü gibi yazdırmak istedigin iso'nun hızını sol taraftan seçip burn diyorsun gerisini nero hallediyor.
Hocam eline emeyine saglık birseyi atlamısın diyelim 6 tane rar dosyası var birinciden baslıyoruz deyilmi normalde açmaya belirli bir yere kadar açıp rar dosya ikiyi istiyor onu nasıl yapacagızdnzbzkn yazdı:Laneth'in verdigi resimli yolların türkçe açıklamasını ben yapayım:
resim1:
- dnzbzkn
- Megabyte2

- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19689 kez
part 3 yok diyor ve resimden anladigim kadari ile klasörden degil klasör disindan ve 2 parta ac komutu vermissin , klasörü acip icinde 6 tane rar dosyasindan 1 numara ile baslayana sag tiklayaip buraya cikar demen gerek , eger klasör icinde 6 tane rar yokki dersen bende sana resimde gördügün sadece 2 adet rar diger 4 ü nerde derim 
Evet hocam hepsi 6 tane rar 3 tanesini indirdim 3 tane edaha var indirdiklerimi bir dosya açıp içine koydum bir deneyim dedim yoksa 6 tanesi bitmedenmi açmıyor acabavelociraptor yazdı:part 3 yok diyor ve resimden anladigim kadari ile klasörden degil klasör disindan ve 2 parta ac komutu vermissin , klasörü acip icinde 6 tane rar dosyasindan 1 numara ile baslayana sag tiklayaip buraya cikar demen gerek , eger klasör icinde 6 tane rar yokki dersen bende sana resimde gördügün sadece 2 adet rar diger 4 ü nerde derim
velociraptor yazdı:part 3 yok diyor ve resimden anladigim kadari ile klasörden degil klasör disindan ve 2 parta ac komutu vermissin , klasörü acip icinde 6 tane rar dosyasindan 1 numara ile baslayana sag tiklayaip buraya cikar demen gerek , eger klasör icinde 6 tane rar yokki dersen bende sana resimde gördügün sadece 2 adet rar diger 4 ü nerde derim
Hocam yardım lütfen olmuyor