Recover My files hakkında!
- dj747
- Kilobyte1

Recover My files hakkında!
Yanlıslıkla d yi biçimlendirdim.Recover my files ı kurdum herseyi buldu sonra kaydetsin diye diger harddiski gösterdim.Hepsini kaydetmis ama bazı fotograflar,programlar falan açılmıyor.sarkılarda kaymıs isimler var baska sarkı çalıyor.Neden olabilir yada çözümü var mıdır? 
o programda benimde basıma geldi,bülent ersoy yazıyor tam üç sarkıyı remix yapmıstı,sen bu forumda olan file scavengeri dene
viewtopic.php?t=4304&highlight=metinxx
mükemmel bir sey.
mükemmel bir sey.
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim:
resimlerde sorun vermesi çok dogal yinede bir kısmını kurtardıgınıza sevindim forumumuzda olan tüm programlar ve açıklamaları mevcuttur. keske isinize en yarayanını deneseydiniz öncelikle yorumları okuyarak
viewtopic.php?t=4304
viewtopic.php?t=4304
- hsnclk
- Byte3

- İletişim:
recovery my file ile 6 gblık web arsivimi isimler idahil olmak üzere hiç bir degisiklik yapmadan kurtarmıstır. adları yerleri aynıydı.
burada esas olan biçimlenmis hddnin üzerine hiç birsey yazılmamsı ve mümkün oldugunca az kurtarma programı ile taranması.
yani recovery my file ile taramayı yaptın diyelim.
üzerine 2 tane daha program yükledin onlarlada tarama yaptın. Dosyalarını kurtarmada % 50 azalma olmus oluyor. ya karısık çıkıyor. yada çalmıyor. göstermiyor..
bunu göz önünde bulundurmak gerekir...
burada esas olan biçimlenmis hddnin üzerine hiç birsey yazılmamsı ve mümkün oldugunca az kurtarma programı ile taranması.
yani recovery my file ile taramayı yaptın diyelim.
üzerine 2 tane daha program yükledin onlarlada tarama yaptın. Dosyalarını kurtarmada % 50 azalma olmus oluyor. ya karısık çıkıyor. yada çalmıyor. göstermiyor..
bunu göz önünde bulundurmak gerekir...
- leone
- Byte2

bu linke tıkladıgımda sadace ana sayfaya yönlendiriyor
tavsiye edilen bu programı, buradan da verebilirmisiniz
bu linke tıkladıgımda sadace ana sayfaya yönlendiriyor
tavsiye edilen bu programı, buradan da verebilirmisiniz
- burak_dalkir
- Gigabyte2

- İletişim: