Win XP SP3 Türkçe çıkınca

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
yasarcik
Byte2
Byte2

Win XP SP3 Türkçe çıkınca

Mesaj gönderen yasarcik »

Henüz Türkçe uyumlu versiyonu çıkmadıgından ben ve benim gibi meraklılar için soruyorum. Acaba kullandıgımız win xp'de (çesitli yollarla etkinlestirilmis olsa da) SP3 kurulumundan sonra neler yasayacagız. Yani muhtemel kontrol programları ile tespit edilecek miyiz yoksa bugün oldugu gibi sorunsuzca kullanabilecek miyiz??? Ya da indilizce orijinal SP3 kuranlar bizimle paylasabilirler mi deneyimlerini???
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

Hackerlar isi 10 günde bitiricek
Kullanıcı avatarı
yasarcik
Byte2
Byte2

Bir müddet sabır o zaman. SP3 çıktıgında emin olana kadar acele edip indirmeyelim bari.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19117 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

su an SP3 ünü kendimin entegre ettigi xp student editionu kulaniyorum (ingilizce) , laptopumun xp driverlari olmadigindan bir iki sorun yasadim fakat bunun konumuzla ilgisi yok , bu student sürümünün özelliginden olsa gerek , kurduktan sonra ne bir ilaclama nede baska birsey yaptim , baglandim microsofta bir iki güncelleme daha varmis onlai indirdim) zaaten legal görünüyor , oysaki degil :) kisacasi gönlünüzü yormayin ben su an kullaniyorum hicbir sorun yok
Kullanıcı avatarı
yasarcik
Byte2
Byte2

Tamam o zaman... En güzeli, ghost + sp3 kurulumu yapalım. En azından dönüs yolunu daha rahat buluruz. Tesekkürler...
MODEST
Bit
Bit

Mesaj gönderen MODEST »

sp3 kurdum.ingilizce.hizli tavsiye ederim kurmanizi..bir problem olmadi daha henuz.
MODEST
Bit
Bit

Mesaj gönderen MODEST »

velociraptor yazdı:su an SP3 ünü kendimin entegre ettigi xp student editionu kulaniyorum (ingilizce) , laptopumun xp driverlari olmadigindan bir iki sorun yasadim fakat bunun konumuzla ilgisi yok , bu student sürümünün özelliginden olsa gerek , kurduktan sonra ne bir ilaclama nede baska birsey yaptim , baglandim microsofta bir iki güncelleme daha varmis onlai indirdim) zaaten legal görünüyor , oysaki degil :) kisacasi gönlünüzü yormayin ben su an kullaniyorum hicbir sorun yok
aynen katiliyom.
MODEST
Bit
Bit

Mesaj gönderen MODEST »

velociraptor usta bazı programları kurarken ınstal yapmıyor,hata komutu veriyor.genelde D sürücüsündeki programları kurunca hata veriyor.çözümü ne olabilir
Kullanıcı avatarı
loveme
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen loveme »

hackerlara önlem için güvenlik protokollerini zararlı portları kaldırın çok pc yi karıstırmayın kurtulmus olursunuz?

Arastırma yapıcaksanız toplayın bir pc ayırın sorun çıkmaz .
Kullanıcı avatarı
loveme
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen loveme »

velociraptor : suanda windows otomatik update de sp3 otomatik kuruyor mu
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Mesaj gönderen Kripteks® »

MODEST yazdı:velociraptor usta bazı programları kurarken ınstal yapmıyor,hata komutu veriyor.genelde D sürücüsündeki programları kurunca hata veriyor.çözümü ne olabilir
virus var exe lerinde...aynı sorun bende de var ingilizce isletim sistemlerinde bas gösteriyor
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

MODEST yazdı:velociraptor usta bazı programları kurarken ınstal yapmıyor,hata komutu veriyor.genelde D sürücüsündeki programları kurunca hata veriyor.çözümü ne olabilir
Otomatik yükleme acik ise o güncellemeler sirasinda nedense böyle bir hata olusabiliyor , fakat bu dedigimi , sizin bir antivirüs kullandiginizi varsayarak söylüyorum , birkac restarttan sonra düzelmesi gerekir , düzelmezsse o programlarin install dosyalarinin bozulmus olabilecegi ihtimalini aklimiza getirirki buna neden olan sey genellikle virüslerdir
loveme yazdı:velociraptor : suanda windows otomatik update de sp3 otomatik kuruyor mu
Su an bildigim kadari ile otomatik olarak kurulmuyor , sahsen denemedim ama resmi cikis tarihinden sonra elbetteki güncellemelerle birlikte gelecektir
MODEST
Bit
Bit

Mesaj gönderen MODEST »

cevap icin tesekkurler.programi kopyalayip masa ustune aldimmi kuruluyor.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

ozaman d yi öncelikle bir bad sector taramasindan (sag tik yapip özellikler > araclar altinda)gecirin ardindan da asagidaki programla bir defrag edin:
viewtopic.php?t=35144