Win XP SP3 Türkçe çıkınca
- yasarcik
- Byte2

Win XP SP3 Türkçe çıkınca
Henüz Türkçe uyumlu versiyonu çıkmadıgından ben ve benim gibi meraklılar için soruyorum. Acaba kullandıgımız win xp'de (çesitli yollarla etkinlestirilmis olsa da) SP3 kurulumundan sonra neler yasayacagız. Yani muhtemel kontrol programları ile tespit edilecek miyiz yoksa bugün oldugu gibi sorunsuzca kullanabilecek miyiz??? Ya da indilizce orijinal SP3 kuranlar bizimle paylasabilirler mi deneyimlerini???
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19108 kez
su an SP3 ünü kendimin entegre ettigi xp student editionu kulaniyorum (ingilizce) , laptopumun xp driverlari olmadigindan bir iki sorun yasadim fakat bunun konumuzla ilgisi yok , bu student sürümünün özelliginden olsa gerek , kurduktan sonra ne bir ilaclama nede baska birsey yaptim , baglandim microsofta bir iki güncelleme daha varmis onlai indirdim) zaaten legal görünüyor , oysaki degil :) kisacasi gönlünüzü yormayin ben su an kullaniyorum hicbir sorun yok
-
MODEST
- Bit

aynen katiliyom.velociraptor yazdı:su an SP3 ünü kendimin entegre ettigi xp student editionu kulaniyorum (ingilizce) , laptopumun xp driverlari olmadigindan bir iki sorun yasadim fakat bunun konumuzla ilgisi yok , bu student sürümünün özelliginden olsa gerek , kurduktan sonra ne bir ilaclama nede baska birsey yaptim , baglandim microsofta bir iki güncelleme daha varmis onlai indirdim) zaaten legal görünüyor , oysaki degil :) kisacasi gönlünüzü yormayin ben su an kullaniyorum hicbir sorun yok
- velociraptor
- Yottabyte4

Otomatik yükleme acik ise o güncellemeler sirasinda nedense böyle bir hata olusabiliyor , fakat bu dedigimi , sizin bir antivirüs kullandiginizi varsayarak söylüyorum , birkac restarttan sonra düzelmesi gerekir , düzelmezsse o programlarin install dosyalarinin bozulmus olabilecegi ihtimalini aklimiza getirirki buna neden olan sey genellikle virüslerdirMODEST yazdı:velociraptor usta bazı programları kurarken ınstal yapmıyor,hata komutu veriyor.genelde D sürücüsündeki programları kurunca hata veriyor.çözümü ne olabilir
Su an bildigim kadari ile otomatik olarak kurulmuyor , sahsen denemedim ama resmi cikis tarihinden sonra elbetteki güncellemelerle birlikte gelecektirloveme yazdı:velociraptor : suanda windows otomatik update de sp3 otomatik kuruyor mu
- velociraptor
- Yottabyte4

ozaman d yi öncelikle bir bad sector taramasindan (sag tik yapip özellikler > araclar altinda)gecirin ardindan da asagidaki programla bir defrag edin:
viewtopic.php?t=35144
viewtopic.php?t=35144