dosyalar yavas iniyor

Windows XP hakkındaki bilgi, belge ve ipucu paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
emrecan1767
Bit
Bit

dosyalar yavas iniyor

Mesaj gönderen emrecan1767 »

arkadaslar herkese iyi günler
sorum su benim internet hizim hizim 2048
ama saniyede 5kb gibi komik bi rakamla indiriyor dosyalari
bunu hizlandirmak icin ne yapabilirim yada ne yapmaliyim yardimlariniz icin simdiden tesekkür ederim
haksoy

Mesaj gönderen haksoy »

uygulama 1 viewtopic.php?t=1394

uygulama 2 viewtopic.php?t=426

uygulama 3 viewtopic.php?t=609

bunlari deneyin ve mutlak önerimiz xpspeed i yükleyin

kolay gelsin
En son haksoy tarafından 26 Haz 2006, 15:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 19957 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Indirdiginiz tüm dosyalarda mi bu sekilde =? yani belirli bir serverden indiriyorsaniz , o serverden kisitlama olmus olabilir , ayrica Wlan kullaniyorsaniz arasira o hizda indirmeniz yine normal , fakat kablolu kullaniyor ve de günün hersaati her serverden o hizda indiriyorsaniz , o zaman sorun var demektir
yapabilecekleriniz:
1. Internete bagli programlari kapatin , explorer de kapali olsun ve baslat > calistir > cmd deyip acilan akrana netstat -a deyip Enter layin bakalim kac TCP kac UDp görünüyor
2.Tcp/ip ayarlarinizi geri bir yükleyin :
viewtopic.php?t=890
3. Sisteminizi iyi bir virüs ve spyware taramasindan (fakat iyi bir antivirüsle) gecirin
Kullanıcı avatarı
APES
Bit
Bit

Mesaj gönderen APES »

Bu aralar(son 4-5 gündür) telekom epeyce sorunlu yetkililerini aradim onlarda kabullendiler. hatta gazetelerde bile yaziyordu 4 ilde internet cöktü vs..
sorununun sebebi bu olabilir. ben ariza kaydi birakmistim bugün evi arayip sorunun düzeldigini söylemisler umarim dogrudur(ANKARA)