PC nizdeki baglanti hizini arttirin

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 11978 kez

PC nizdeki baglanti hizini arttirin

Mesaj gönderen velociraptor »

baslat - calistir-MSINFO32.EXE Hardware Resources > IRQs simdiki acilan sayfada dogru modemimizi bulmaliyiz: baslat-calistir-DEVMGMT.MSC diyelim ve asagi dogru Universal S erial Bus controllers i bulalim clickleyelim "USB Root Hub" a ve "VIA Rev 5 or later USB universal Host controller"n e sag clickleyelim ve properties deyip resources ten IRQ no suna bakalim baska varsa onlara da sag clickleyip IRQ no sunu bulmaya calisalim. baslat-calistir-SYSEDIT.EXE system.ini yi bulun ve asagiya dogru: [386enh] i yi bulana kadar inin ve enter ile bu satir sonuna bir bosluk olusturun ve bosluga : IrqX=4096 yazin burada X= üstteki IRQ nosu gelecek (bendeki:Irq09=4096) ve kaydedip cikalim Bu, trick sin usb modenmlerde cok iyi calistigi tesbit edilmistir.
(DENENMEDI)
En son velociraptor tarafından 03 Nis 2006, 05:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
OLD FB Nuri
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen OLD FB Nuri »

Ustam tesekkürler deneyip bilgi verirseniz cok memnun olurum ben acemiyim sizlerin yaninda denedim dedigniz herseyi yapiyorum cokda memnunum birde terimleri türkce yaparsaniz cok sevinecegim yabanci dil bilmedigim icin cok zorlaniyorum saygilar
Kullanıcı avatarı
Mighty Mouse
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen Mighty Mouse »

Adminimiz türkce windows kullanmadigi icin direk ceviri yapamamis ben tercümesini yapayim.
Baslat-calistir-MSINFO32.EXE yaziyoruz
Donanim Kaynaklari-IRQler-simdiki acilan sayfada dogru modemimizi bulmaliyiz
baslat-calistir-DEVMGMT.MSC diyelim ve asagi dogru Evrensel Seri Yol Denetleyicisi ni bulalim clickleyelim
"USB Kök Hub" a ve "VIA Rev 5 or later USB universal Host controller"n e sag clickleyelim ve özellikleri secelim kaynaklardan IRQ no suna bakalim baska varsa onlara da sag clickleyip IRQ no sunu bulmaya calisalim. baslat-calistir-SYSEDIT.EXE system.ini yi bulun ve asagiya dogru: [386enh] i yi bulana kadar inin ve enter ile bu satir sonuna bir bosluk olusturun ve bosluga : IrqX=4096 yazin burada X= üstteki IRQ nosu gelecek (bendeki:Irq09=4096) ve kaydedip cikalim Bu, trick sin usb modenmlerde cok iyi calistigi tesbit edilmistir
Kullanıcı avatarı
OLD FB Nuri
Byte4
Byte4

cok naziksiniz ben sayin Adminimi anliyorum benkullandigi tüm terimler ingilizce oldugu icin türkcede yazarsa zorlanmayiz demek istemistim aciklama icin sonsuz tesekkürler
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Sagolsun might biliyor ,ben yillarca Türkce windows kulanmamis biriyim, bu elbetteki ayiplanabilir fakat benim durumumda, kim olsa ayni seyi yapardi herhalde
Kullanıcı avatarı
OLD FB Nuri
Byte4
Byte4

velociraptor yazdı:Sagolsun might biliyor ,ben yillarca Türkce windows kulanmamis biriyim, bu elbetteki ayiplanabilir fakat benim durumumda, kim olsa ayni seyi yapardi herhalde
Estagfurullah nedemek ayiplanmak ben sadece yabanci dil özürlü oldugum icin ricada bulundum gerekli aciklama hemen yapildi hepiniz cok naziksiniz selam ve saygilar
Kullanıcı avatarı
zagor27
Bit
Bit

sgl

Mesaj gönderen zagor27 »

tsklr usta ellerine saglikk
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

tsk ama bu sadece USB modemlere degil mi?
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

hacker_a yazdı:tsk ama bu sadece USB modemlere degil mi?
dogrudur 8)