PC nizdeki baglanti hizini arttirin
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 11978 kez
PC nizdeki baglanti hizini arttirin
baslat - calistir-MSINFO32.EXE Hardware Resources > IRQs simdiki acilan sayfada dogru modemimizi bulmaliyiz: baslat-calistir-DEVMGMT.MSC diyelim ve asagi dogru Universal S erial Bus controllers i bulalim clickleyelim "USB Root Hub" a ve "VIA Rev 5 or later USB universal Host controller"n e sag clickleyelim ve properties deyip resources ten IRQ no suna bakalim baska varsa onlara da sag clickleyip IRQ no sunu bulmaya calisalim. baslat-calistir-SYSEDIT.EXE system.ini yi bulun ve asagiya dogru: [386enh] i yi bulana kadar inin ve enter ile bu satir sonuna bir bosluk olusturun ve bosluga : IrqX=4096 yazin burada X= üstteki IRQ nosu gelecek (bendeki:Irq09=4096) ve kaydedip cikalim Bu, trick sin usb modenmlerde cok iyi calistigi tesbit edilmistir.
(DENENMEDI)
(DENENMEDI)
En son velociraptor tarafından 03 Nis 2006, 05:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- OLD FB Nuri
- Byte4
- Mighty Mouse
- Kilobyte1
Adminimiz türkce windows kullanmadigi icin direk ceviri yapamamis ben tercümesini yapayim.
Baslat-calistir-MSINFO32.EXE yaziyoruz
Donanim Kaynaklari-IRQler-simdiki acilan sayfada dogru modemimizi bulmaliyiz
baslat-calistir-DEVMGMT.MSC diyelim ve asagi dogru Evrensel Seri Yol Denetleyicisi ni bulalim clickleyelim
"USB Kök Hub" a ve "VIA Rev 5 or later USB universal Host controller"n e sag clickleyelim ve özellikleri secelim kaynaklardan IRQ no suna bakalim baska varsa onlara da sag clickleyip IRQ no sunu bulmaya calisalim. baslat-calistir-SYSEDIT.EXE system.ini yi bulun ve asagiya dogru: [386enh] i yi bulana kadar inin ve enter ile bu satir sonuna bir bosluk olusturun ve bosluga : IrqX=4096 yazin burada X= üstteki IRQ nosu gelecek (bendeki:Irq09=4096) ve kaydedip cikalim Bu, trick sin usb modenmlerde cok iyi calistigi tesbit edilmistir
Baslat-calistir-MSINFO32.EXE yaziyoruz
Donanim Kaynaklari-IRQler-simdiki acilan sayfada dogru modemimizi bulmaliyiz
baslat-calistir-DEVMGMT.MSC diyelim ve asagi dogru Evrensel Seri Yol Denetleyicisi ni bulalim clickleyelim
"USB Kök Hub" a ve "VIA Rev 5 or later USB universal Host controller"n e sag clickleyelim ve özellikleri secelim kaynaklardan IRQ no suna bakalim baska varsa onlara da sag clickleyip IRQ no sunu bulmaya calisalim. baslat-calistir-SYSEDIT.EXE system.ini yi bulun ve asagiya dogru: [386enh] i yi bulana kadar inin ve enter ile bu satir sonuna bir bosluk olusturun ve bosluga : IrqX=4096 yazin burada X= üstteki IRQ nosu gelecek (bendeki:Irq09=4096) ve kaydedip cikalim Bu, trick sin usb modenmlerde cok iyi calistigi tesbit edilmistir
- OLD FB Nuri
- Byte4
- velociraptor
- Yottabyte4
- OLD FB Nuri
- Byte4
Estagfurullah nedemek ayiplanmak ben sadece yabanci dil özürlü oldugum icin ricada bulundum gerekli aciklama hemen yapildi hepiniz cok naziksiniz selam ve saygilarvelociraptor yazdı:Sagolsun might biliyor ,ben yillarca Türkce windows kulanmamis biriyim, bu elbetteki ayiplanabilir fakat benim durumumda, kim olsa ayni seyi yapardi herhalde
- daddy_cool
- Megabyte3
- velociraptor
- Yottabyte4