ya ben anlatamiyorum ya siz anlamiyorsunuz arkadaslar pcde baska bir problem yok.Temizlik ve guvenlik konusunda titizimdir.Tabii bu demek degilki virus giremez.Ancak bu problem sadece saat problemi.Is formatlara kadar gitti,hatta arkadas o kadar eminki virus yemissin kabullenmiyorsun diyor.
Valla oyle oldu kardesim,gerci gereksiz yere mesaj yazmayi sevmem ama dominant oyle cevaplar veriyorki yazmamak imkansiz.Eger problemi bulduysan cozumunu buldun demek degilmidir.
honda76 yazdı:
Bende onu diyorum sen nasil anladin virusun pcmi kemirdigini ve kim profesyonel kim amator.Virusmu, benmi,senmi.Kim ben bir sey anlamadim.
Güzel arkadasım.Size amatör yakıstırması yapmadım.Yakıstırmamın hedefi acemi virüs coderleri.sizin bilgi ve birikiminize niye laf edeyim.Hasaa..
dominant arkadasımız adı gibi "baskın " cevaplar veriyor :) haa problem demisken aklıma geldi.(yanlıs hatırlamıyorsam dedektif sherlock holmes) sunu dermis : "problemin içinden imkansızı çıkar ,elinde kalan -sonuç-tur" ..
En son armorking tarafından 31 Mar 2008, 21:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Tabiiki herkesin kendine gore birikimi vardir.Onemli olan onlari tamami ile paylasmak.Benim demek istedigim eger virus yemissem senin bu konuda ne gibi tecrubelerin varsa paylasmandi.
armorking yazdı:dominant arkadasımız adı gibi "baskın " cevaplar veriyor :) haa problem demisken aklıma geldi.(yanlıs hatırlamıyorsam dedektif sherlock holmes) sunu dermis : "problemin içinden imkansızı çıkar ,elinde kalan -sonuç-tur" ..
Ahanda problemi cozdum arkadaslar.Denetim masasindan ulke ayarlarina girdim. zaman ayarinda gordugunuz gibi saat notu kisminda bastaki U harfinin buyuk olmasi yeterli oldu.Yada Beginwaarden yazan yere basip evet derseniz standart ayarlara donuyor zaten.
Ilgilenen arkadaslara tesekkur.