Vista saat problemi (Cozuldu )

Xp nin takipçisi bu işletim sistemi hakkında bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
%TuNcAy%
Kilobyte4
Kilobyte4

Mesaj gönderen %TuNcAy% »

ya ben anlatamiyorum ya siz anlamiyorsunuz arkadaslar pcde baska bir problem yok.Temizlik ve guvenlik konusunda titizimdir.Tabii bu demek degilki virus giremez.Ancak bu problem sadece saat problemi.Is formatlara kadar gitti,hatta arkadas o kadar eminki virus yemissin kabullenmiyorsun diyor.
Kullanıcı avatarı
%TuNcAy%
Kilobyte4
Kilobyte4

dominant yazdı:
honda76 yazdı: Varsayalimki virus yedim o zaman hangi virusten kaynaklandigini nasil temizleneceginide bilmen lazim.Bu virus sadece saatimi etkiler.
Evet.Görünüste sadece onu görüyorsun ama o sistemini kemirmeye devam ediyor.Profesyonel isi.Amatörler gibi çıglık mı atması gerekiyir format diye.
Bende onu diyorum sen nasil anladin virusun pcmi kemirdigini ve kim profesyonel kim amator.Virusmu, benmi,senmi.Kim ben bir sey anlamadim.
Kullanıcı avatarı
armorking
Megabyte1
Megabyte1

Mesaj gönderen armorking »

honda76 hadi hayırlısı "çavus oldun " :) bu konunun sayesinde ..
Kullanıcı avatarı
%TuNcAy%
Kilobyte4
Kilobyte4

Valla oyle oldu kardesim,gerci gereksiz yere mesaj yazmayi sevmem ama dominant oyle cevaplar veriyorki yazmamak imkansiz.Eger problemi bulduysan cozumunu buldun demek degilmidir.
dominant
Bit
Bit

Mesaj gönderen dominant »

honda76 yazdı: Bende onu diyorum sen nasil anladin virusun pcmi kemirdigini ve kim profesyonel kim amator.Virusmu, benmi,senmi.Kim ben bir sey anlamadim.
Güzel arkadasım.Size amatör yakıstırması yapmadım.Yakıstırmamın hedefi acemi virüs coderleri.sizin bilgi ve birikiminize niye laf edeyim.Hasaa..
Kullanıcı avatarı
armorking
Megabyte1
Megabyte1

dominant arkadasımız adı gibi "baskın " cevaplar veriyor :) haa problem demisken aklıma geldi.(yanlıs hatırlamıyorsam dedektif sherlock holmes) sunu dermis : "problemin içinden imkansızı çıkar ,elinde kalan -sonuç-tur" ..
En son armorking tarafından 31 Mar 2008, 21:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
%TuNcAy%
Kilobyte4
Kilobyte4

Tabiiki herkesin kendine gore birikimi vardir.Onemli olan onlari tamami ile paylasmak.Benim demek istedigim eger virus yemissem senin bu konuda ne gibi tecrubelerin varsa paylasmandi.
dominant
Bit
Bit

Mesaj gönderen dominant »

armorking yazdı:dominant arkadasımız adı gibi "baskın " cevaplar veriyor :) haa problem demisken aklıma geldi.(yanlıs hatırlamıyorsam dedektif sherlock holmes) sunu dermis : "problemin içinden imkansızı çıkar ,elinde kalan -sonuç-tur" ..
abi ben biliyom bunu ama banlanırım.
Kullanıcı avatarı
armorking
Megabyte1
Megabyte1

kimi , bu sözü söyleyeni mi ?
Kullanıcı avatarı
%TuNcAy%
Kilobyte4
Kilobyte4

Konu saatlikten cikti dedektiflige gitti.Hayirdir insallah :D
Kullanıcı avatarı
editci
Megabyte2
Megabyte2

Mesaj gönderen editci »

arkadasarlar ortada bir soru var ve konunun geldigi yere bakın.
Kullanıcı avatarı
armorking
Megabyte1
Megabyte1

ya kusura bakmayın muhabbet biraz sardı :)
çavus cavusa dertlesiyorduk azcık ..
Kullanıcı avatarı
%TuNcAy%
Kilobyte4
Kilobyte4

editci yazdı:arkadasarlar ortada bir soru var ve konunun geldigi yere bakın.
Valla bende oyle diyorum kardesim.Bir soru sordum konu nerelere geldi.Bu arada armorking kardes alemsin sen ya. :D
Kullanıcı avatarı
%TuNcAy%
Kilobyte4
Kilobyte4

Ahanda problemi cozdum arkadaslar.Denetim masasindan ulke ayarlarina girdim. Resim zaman ayarinda gordugunuz gibi saat notu kisminda bastaki U harfinin buyuk olmasi yeterli oldu.Yada Beginwaarden yazan yere basip evet derseniz standart ayarlara donuyor zaten.
Ilgilenen arkadaslara tesekkur.