olay su,bilgisayarimda iki h.d.d. var,bir windows yüklü h.d.d.var (c:\)yi sadece acilis icin kullaniyorum ,ikincisi ise 250gb,bilgiler 200gb tuttugu icin imajda almadim,bugün arizali bir bilgisayar geldi,harddiski 250gb acilista sorunu var,benim bilgisayardaki h.d.d yi cikarmadan onuda yanina taktim,bilgilerini yedeklemek icin,bilgilerini d.v.d ye cektim ve format attim,sonra müzik calmak istedim, :oops: anladiniz herhalde,kendi h.d.d me format cekmisim,simdi program deniyorum üc adet denedim fayda etmedi,bilgilerimi geri getireni buraya yazicam
Unformat (veri kurtarma)programlari resimli anlatim
-
metinxx
Unformat (veri kurtarma)programlari resimli anlatim
arkadaslar,basima istemeden bir olay geldi,buda bana unformat programi deneme firsati vermis olacak...
olay su,bilgisayarimda iki h.d.d. var,bir windows yüklü h.d.d.var (c:\)yi sadece acilis icin kullaniyorum ,ikincisi ise 250gb,bilgiler 200gb tuttugu icin imajda almadim,bugün arizali bir bilgisayar geldi,harddiski 250gb acilista sorunu var,benim bilgisayardaki h.d.d yi cikarmadan onuda yanina taktim,bilgilerini yedeklemek icin,bilgilerini d.v.d ye cektim ve format attim,sonra müzik calmak istedim, :oops: anladiniz herhalde,kendi h.d.d me format cekmisim,simdi program deniyorum üc adet denedim fayda etmedi,bilgilerimi geri getireni buraya yazicam
En son metinxx tarafından 01 Tem 2006, 14:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 20 kere düzenlendi.
-
metinxx
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 19899 kez
-
metinxx
-
metinxx
unformat programlarinin en iyis bence file scavenger,denedigim bütün programlardan cok,cok basarili, EasyRecovery Professional ile yaptigim taramada,datalari kendi ismiyle kurtaramadi,mp3 ler söyle geldi,fil1.mp3,fil2.mp3.....gibi,tüm harddiskteki mp3 leri bir klasörde waw lari bir klasörde,doc lari bir klasörde topluyor,v.s..
restorer2000 le yaptigim taramada,dosyalari soru isareti ve cizgi ile kurtardi,tiklayip ne olduguna bakicaksin...
file scavenger,formatlanmis 250gb lik harddiski dört saatte mp3 lerin, videolarin,resimlerin hepsini hic kayipsiz,diger dosyalarinda %90ini kurtardi,birde,harddiskim 2. el,benden önceki vatandasin dört bestane word dosyasida geri geldi :) artik format atmaktan korkmuyorum :wink:
önce linki verelim...
https://www.sordum.net/main/download/file_scavenger.rar
bu arama modu derinden taramayla,datalari kaliteli kurtariyor
long search ü seciyoruz

kurtarmak istedigimiz harddiski seciyoruz

özellikle istedigimiz dosya türü varsa onu,yoksa en üst secenegi seciyoruz

burada hedef klasörü seciyoruz,bu klasörü isleme baslamadan önce olusturuyoruz ,program kurtardigi dosyalari buraya aticak,search ü tiklayarak islemi baslatiyoruz

sagdaki secenegi seciyoruz

arama sonucunda bulunan dosyalar

en üstdeki dosyayi secili hale getirip shift tusuna basarak en altdakini secerek tümünü secmis oluruz,shift basiliyken en alttaki kutuya tik koyuyoruz ve recover tusuna basarak islemi tamamliyoruz

EasyRecovery Professional in kurtardigi

file scavengerin kurtardigi

file scavengerin kurtardigi..

önemli-kurtarma islemi yaparken mutlaka iki h.d.d. bulunmasi lazim,yoksa sorun cikiyor,(bölünmüs h.d.d.de olur)
restorer2000 le yaptigim taramada,dosyalari soru isareti ve cizgi ile kurtardi,tiklayip ne olduguna bakicaksin...
file scavenger,formatlanmis 250gb lik harddiski dört saatte mp3 lerin, videolarin,resimlerin hepsini hic kayipsiz,diger dosyalarinda %90ini kurtardi,birde,harddiskim 2. el,benden önceki vatandasin dört bestane word dosyasida geri geldi :) artik format atmaktan korkmuyorum :wink:
önce linki verelim...
https://www.sordum.net/main/download/file_scavenger.rar
bu arama modu derinden taramayla,datalari kaliteli kurtariyor
long search ü seciyoruz

kurtarmak istedigimiz harddiski seciyoruz

özellikle istedigimiz dosya türü varsa onu,yoksa en üst secenegi seciyoruz

burada hedef klasörü seciyoruz,bu klasörü isleme baslamadan önce olusturuyoruz ,program kurtardigi dosyalari buraya aticak,search ü tiklayarak islemi baslatiyoruz

sagdaki secenegi seciyoruz

arama sonucunda bulunan dosyalar

en üstdeki dosyayi secili hale getirip shift tusuna basarak en altdakini secerek tümünü secmis oluruz,shift basiliyken en alttaki kutuya tik koyuyoruz ve recover tusuna basarak islemi tamamliyoruz

file scavengerin kurtardigi

file scavengerin kurtardigi..

önemli-kurtarma islemi yaparken mutlaka iki h.d.d. bulunmasi lazim,yoksa sorun cikiyor,(bölünmüs h.d.d.de olur)
En son metinxx tarafından 01 Tem 2006, 14:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
-
metinxx
- drog_1
- Megabyte3

- velociraptor
- Yottabyte4

öncelikle metinxx arkadasimizi kutluyorum , son birkacgünde Foruma birbirinden degerli bilgiler kazandirdi:
1. öncelikle windowsta Ftp kurmayi resimli anlatti
viewtopic.php?t=4268
2.Sonra benim sabaha kadar ugrastigim network sorununu cözen registry kaydini kendi networkunda denedi .
viewtopic.php?t=3861
3. üstteki yazida Dosya kurtarma programlarini karsilastirmali olarak verdi , kendisine tesekür ederim
elbetteki yazinin devamini ve kullandigi kurtarma programlarinin linklerini de rica ediyoruz :D
1. öncelikle windowsta Ftp kurmayi resimli anlatti
viewtopic.php?t=4268
2.Sonra benim sabaha kadar ugrastigim network sorununu cözen registry kaydini kendi networkunda denedi .
viewtopic.php?t=3861
3. üstteki yazida Dosya kurtarma programlarini karsilastirmali olarak verdi , kendisine tesekür ederim
elbetteki yazinin devamini ve kullandigi kurtarma programlarinin linklerini de rica ediyoruz :D
-
metinxx
- OLD FB Nuri
- Byte3

- Oxygen
- Kosovalı

cok tebrikler metinxx.. dedigin gibi veri kurtarma konusunda cok program var ama kimse senin yaptigini yapamazdi bence.. programlari bir bir denemek.
Simdi ben programi indirdim gercekten benim bu konuda hic bi fikrim yoktu.
senin sayende cok bilgi aldim.. hem programi nasil kunlanilir anlatmissin.. cok cok tebrikler ve basarilar.. :) :)
Simdi ben programi indirdim gercekten benim bu konuda hic bi fikrim yoktu.
senin sayende cok bilgi aldim.. hem programi nasil kunlanilir anlatmissin.. cok cok tebrikler ve basarilar.. :) :)
En son Oxygen tarafından 26 Haz 2006, 16:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- velociraptor
- Yottabyte4

- velociraptor
- Yottabyte4