Xpspeed network sorunu (cözüldü)

Sordum.com tarafindan kodlanmış Programlar hakkinda bilgi paylasim alanidir.
erenalp
Bit
Bit

Xpspeed network sorunu (cözüldü)

Mesaj gönderen erenalp »

Agi göremez oldum.Forumdaki konulari uyguladim ama hic biri olmadi.xpspeedi kaldirdigim halde agi göremiyorum.Lütfen Yardim Edin
haksoy

Mesaj gönderen haksoy »

http://people.freenet.de/ingilizce/down ... zeltme.reg

bu verdigim kaydi girin eger düzelmezse C / registry icinde yedeklenmis olan eski ayarlarinizi girin pc yi yeniden baslatin ve tekrar aginizi kontrol edin.
Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen drog_1 »

haksoy nefes aldirmadin ha
:D
tesekürler...
erenalp
Bit
Bit

arkadaşlar ben sizden yardım istiyorum

Mesaj gönderen erenalp »

ben senden nefes alma demiyorum ki.derdime bir care olun.www.sordum.net en güvenilir sitelerden biridir.bende ona güvenerek bu xpspeedi yükledim.ama agi göremiyorum.reg dosyalari bile olmadi.ne yapabilirim bana anlatin.bende ona göre davraniyim.İyi calismalar
Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3

Re: arkadaşlar ben sizden yardım istiyorum

Mesaj gönderen drog_1 »

erenalp yazdı:ben senden nefes alma demiyorum ki.derdime bir care olun.www.sordum.net en güvenilir sitelerden biridir.bende ona güvenerek bu xpspeedi yükledim.ama agi göremiyorum.reg dosyalari bile olmadi.ne yapabilirim bana anlatin.bende ona göre davraniyim.İyi calismalar
haksoyun verdigi linktekileri uygula
sorun kalmayacaktir
yine olmazsa agini yeniden tanit
v9 bu tür sorun cikarmaz ama sonucu lütfen yaz
biz de ona göre tedbir düsünelim...
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 9965 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Sorunun üstteki reg dosyasiyla giderilmis olmasi gerekiyordu baazi arkadaslar , üstteki reg dosyasini calistirdiktan sonra sorunlarinin ortadan kalktigini belirtmislerdi fakat yinede v5 e kadar olan kayitlari gözden gecirdim ve güvenlik amaciyla disable edilmis olan 3-4 reg kaydini da enable konumda üstteki network reg. kayitlarina ekledim birde asagidakini deneyin derim:

http://sordum.50webs.com/download/reg/network.reg
erenalp
Bit
Bit

Olmadı

Mesaj gönderen erenalp »

Dediklerinizi aynen yapiyorum ama olmadi.Maalesef agdaki makineler beni görmüyor.Bende onlari göremiyorum.Program cok iyi ama kaldirmak zorunda kalacam heralde.Bence su olabilir.Bilgisarimda services özelikklerinde ag ile ilgili olan servisleri kisitliyor olabiir.Ama olmadi.
İLGİNİZE TEsEKKüR EDERİM
erenalp
Bit
Bit

Sonunda Oldu

Mesaj gönderen erenalp »

Arkadaslar sorun sundan kaynaklaniyor.İlk planda IPX/SPX DEVRE disi kaliyor.Ama Daha sonra sizin eklemeniz gerekiyor.Ve böylece agdaki sorun cözülüyor.İlginize.............
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

ilginc , buna neden olan kaydi bir aryayim bakalim , bu arada sorununuzun düzeldigine sevindim , cözüm paylasimi icinde tesekürler.
Edit: asagidan konunun teknik detaylarini ägrenebilirsiniz:
http://support.microsoft.com/?kbid=150546
Kullanıcı avatarı
feyizz
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen feyizz »

OLUR OLUR HEYECANA GEREK YOK AMA BUNU BANA SORUN!!!

Evet ayni sorunu bende yasadim- ama bu kadar heyecan yapmadim 45 bilgisayarli bir ag yönetiyorum XP speed versyon 9 'un ciktigini görünce hemen bütün bilgisayarlara yükledim..

Server üzerinden Bir program kullaniyoruz SENTEZ ve yükledigim hicbir bilgisayar ne agi görüyor nede SENTEZ programini kullanabiliyordu

Düsünün Bir gece önce yüklüyorsunuz ve Sabah geldiginzde 45 Kisi Dahiliden Sizi ariyor !!! :shock: :shock: :shock:

:roll: Ne yaparim ne ederim!!!! dedim ki eskiye dönüs yapalim C: nin icersindeki Reg yedegini geri yükliyeyim :? Oda ne Reg hata veriyor Degistirildigi ve bazi programlar tarafindan acildigi icin geri yüklenemez :D Hani türk degimiyle m...ctik .......

Allahtan bi fikir daha ve Tüm bilgisayarlari WORKGROUP 'a yeniden dahil ettim Sorun cözüldü

İste XP speed Maceram :D

Saygilar...
metinxx

Mesaj gönderen metinxx »

allahim,kabus gibi,kirkbes b.sayar ve hic biri aga giremiyor :o

erenalp ana mak.unix miydi
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Buna neyin neden oldugunu bulmami zorlastiran birinci etmen direkt bir etkinin olmamasi , yani dolayli olarak bir kayit bunu yapiyor.
xpspeed in disable ettigi tüm servicesleri enable yapan reg dosyasi:

http://sordum.50webs.com/download/reg/serv_enable.reg
erenalp
Bit
Bit

Bilginize

Mesaj gönderen erenalp »

bende anlayamadim ama ag protokellerinden IPX/SPX gitmis olacagini düsünmedim.Ama kontrol ettigimde bu protokolün gittigini gördüm.Sadece bunu sizinle pylasmak istedim.Sorun cözüldü.Ama program harika.Herkese tavsiye ederim.

Yalniz servis hizmetlerinden hangi servisleri kisitliyor ise bize admin arkadaslarin bunu bize belirtmesi gerekir.Bizde ona göre programi kuralim.
Win2003 server kullaniyorum.Soran arkadasa cevabim.

Bilgi paylastikca Artar....................................
Kullanıcı avatarı
drog_1
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen drog_1 »

paylasimina tesekürler
bu program böyle gelisiyor...
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4

Re: Bilginize

erenalp yazdı: Yalniz servis hizmetlerinden hangi servisleri kisitliyor ise bize admin arkadaslarin bunu bize belirtmesi gerekir.Bizde ona göre programi kuralim.
üstte kisitladigi tüm servisleri enable eden reg dosyasini indirip sag clickleyip acarak hepsini görebilirsiniz