merhaba,
laptopumun cd sürücüsü 3 kere arızalandı garanti kapsamında iken 3 kere değiştirdiler bende sinir oldum harici cd sürücüsü aldım ve windows kurmaya çalışıyorum harici cd sürücüsünden tüm windows yükleme bölümleri geçiyorum tam yüklemeye başlıyacakken cd sürücüsü okunamıyor hatası alıyorum ama bozuk ana cd sürücüsü takılı değilken hiç bi sorun olmadan harici diskten xp yi kurabiliyorum yaklaşık 20 kere bozuk ana cd sürücüsünü söküp harici cd sürücüsünden windows yükledim ama bunun kolay yolunu bilen biri varmı? her seferinde sök tak sinir oldum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sağolun.
harici cd sürücüden xp kurarken hata
-
huzursuz
- Bit

harici cd sürücüden xp kurarken hata
En son huzursuz tarafından 07 Ağu 2010, 18:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21689 kez
Re: harici cd sürücüden xp kurarkan hata
aygit yöneticisinden sag tiklayip disable etmeyi denedinizmi
-
huzursuz
- Bit

daha önce denemek aklıma gelmemişti şimdi denedim d: sürücüsü bulunamadı hatası verdi bu sefer şimdi e: sürücüsünün ismini d: olarak değiştirip deniyeceğim umarım işe yarar teşekkür ederimvelociraptor yazdı:aygit yöneticisinden sag tiklayip disable etmeyi denedinizmi
-
huzursuz
- Bit

bu yöntem ne yazıkki işe yaramadı biostan cd sürücüsünü kaldırmak istedim ama bios ayarları izin vermedi.
- velociraptor
- Yottabyte4

- Teşekkür etti: 21689 kez
himm , ozaman ya biso update yapilacak ki seceneklerin acilip acilmayacagi garanti degil , ya CDrom sürekli cikik halde calistirilacak , yada benim sahsi görüsüm anakart ile ilgili bir ariza var (Cdrom un baglanti yerinde) kontrol ettirmek gerek , lakin ben olsam cdrom u cikrari öyle calistirirdim nasil olsa harici olan ayni isi görüyor 
-
huzursuz
- Bit

velociraptor yazdı:himm , ozaman ya biso update yapilacak ki seceneklerin acilip acilmayacagi garanti degil , ya CDrom sürekli cikik halde calistirilacak , yada benim sahsi görüsüm anakart ile ilgili bir ariza var (Cdrom un baglanti yerinde) kontrol ettirmek gerek , lakin ben olsam cdrom u cikrari öyle calistirirdim nasil olsa harici olan ayni isi görüyor
cd sürücüsü hiç bi işime yaramıyor aslında aydan aya format atmak için kullanıyorum cd sürücüsü olmadan kullanmayı denedim ama iş yerinde kötü bi görüntü ortaya çıkıyo ve çok toz topluyor bilgisayar çok ısınmaya başlıyor fan temizle falan neyse galiba usbden windows kurma programını öğrenip işimi ordan halletmek en iyisi yardımların için çok teşekkürler