imran:slm abi
***:slm yegenim nasilsin?
imran:iyi abi simdi burda birsey deniyordum bi bakayim iseyararmi?
***:neymis o?
imran:valla yeni buldum simdi senin msn yi kapatip acman lazim.Acinca listende bulunan kisilerin bilgisayarina girebileceksin.
***:himm bakalaim.
*** in msn kapanir ben izin vermedikce acilmaz :D :D
Yukaridaki diyalog gercekta gecmemistir
Diyalogu unutun size adami direk msnden atmayi anlatayim NotDefterini açin Içine:
:DL L=1 Bosluk Sonra CTRL+C ile tümünü kopyalayin ve CTRL+v ile yapistirin bundan 20 tane falan yapin sonra bunuda ayni yöntem ile kopyalayip yapistirin 40 tane falan olur sonra dosldurun kafaniza gore ama bayagi çok olsun enson bunu kaydedinki uyrasmayasin sonra . Msnde gicik Oldugun adamin maili programa yaziyorsunuz freeze diyorsun bekleyin %100 olsun sonra Not defterindeki Kodlari Seri halde Victime yolluyoruz
normalde küçük ifadelerden 250~ yolarsiniz msn + varsa 500 e yakin...DIkkat sizin pcde kasacaktir donarsa yollamaya devam ,anlarsiniz zaten düstügü zaman ozamn durun ama gönderme sirtansinda sakin msn konusma ekranina tiklamayin tiklayinca üste yanit vermiyor der sonra kapanir sizinki , adam giddikten sonra kapansa ne olur :D yeniden acilir ama onun ki siz istemedikce kapali kalir açilmasi icin programi kapamaniz yeterli
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/89698342/IceCold_ReLoaded.rar.html