Beko laptop fiyat

Hardware (Donanım) konusunda bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
ccasper
Byte4
Byte4

Beko laptop fiyat

Mesaj gönderen ccasper »

Sayın arkadaslar bır dız ustu bılgısayar buldum alıcam alacagım kısı tanıdık almayı dusunuyorum ama parasal anlamda degerını bılmıyorum sonucta 2. el bır makına ozellıklere gelınce sadece bıldıgım bunlar fıyat konusunda bır bılgısı olan yada tahmını olan varsa onerılerınızı beklıyorum lutfen.....resım bulursam hemen eklerım

cihaz beko marka
intel inside cetrino tnk
xp prof.
1.70 ghz
594 mhz
992 mb ram
64 ekran kartı
15 ınc lcd ekran
dvd
dahılı camera
wirelass
En son ccasper tarafından 28 Şub 2007, 20:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

Re: Beko laptop fiyat

Mesaj gönderen Kripteks® »

bana laf düsmez ama beko vestel gibi markalardan bilhassa bilgisayar hele hele laptop konusun da uzak dur sıfır dahi alıyor olsan

Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
LOST
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen LOST »

fiatına ne diyorlar ortalama yani satıcı
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 10229 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

HSNC yazdı:bana laf düsmez ama beko vestel gibi markalardan bilhassa bilgisayar hele hele laptop konusun da uzak dur sıfır dahi alıyor olsan

Saygılarımla
Birebir katiliyorum , Asagidaki kalite siralamasi almanlara aittir :
1.Dell
2.Sony (Kesinlikle cinde üretilmis olmayacak)
3.Samsung
4.Fujitsu siemens /toshiba
5.Asus
6.Acer
7.Benq
8.HP
ve digerleri , Türkiyedeki kalite anlayisi elbetteki farklidir.
O Laptop nekadar eder gelin buradaki fiyatlara bir göz atalim (Eu dan TL ye cevirirsiniz)

Media MArkt

Notebooksbilliger

Artik Hep Duo islemcilerinpiyasaya hakim oldugu varsayilirsa , ayrica yeni olan fiyatina bakip %30 kullanim payini da fiyattan cikartirsan yaklasik nekadar ederin cevabini bulursun (ERlbetteki bunlar normal kosullarda tamire falan gitmisse zaaten yari fiyatini bile verme)
En son velociraptor tarafından 28 Şub 2007, 22:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ccasper
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen ccasper »

walla fıyatına 700 mılyon dıyorlar aslında fıyat olarak fena degıl ama ozellıkle bekoya yaklasmayın dıye makaleler var ınternette fıyatı uygun ama kafam karıstı ne yapıcam bılmıyorum ama sıfır gıbı cok temız bır dız ustu
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

İllaki Toshiba veya Sony Vaio diyorum asus da olabilr 3. olarak
Kullanıcı avatarı
ccasper
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen ccasper »

Aslında kafam karısık durumda fıyat cazıp gelınce ınsan tereddut te kalıyor bırde bır cok pc den anlayan arkadasım zaten ıclerı burda yapılmıyor dıyor yazı ısmın pek onemı yok dıyor ne yaparım bılmıyorum ama karar verdıgım zaman sızlere haber verırım.
Kullanıcı avatarı
LOST
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen LOST »

walla bende 2 laptop var biri sıfır aldıgım casper ki hiç memnun degilim mesela 1.5 saat gidiyor bataryası digeri asus ki dede diye hitap ederim 3 saat bataryası gidiyor artık sen karar ver
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

yukardaki vestel beko dan uzak durun derken casper ı unutmustum ondan en basta uzak durmak gerekiyor

ne diyor birde reklamlar da casper era ile güçlendirilmis bir windows vista hehe 512 mbyte ram koymussun vista home premium veriyorsun insanları kandırıyorlar hadi bizlre bilgiliyiz baskası gidip alıyor kardesim ee sonra beklentilerini karsılamıyor satsa kimse almaz zaten ram almak istiyor casper ram den de kazıklıyor tüketici yi adamlar bosuna marka olmadı bu ülkede...

Çok yazık
Kullanıcı avatarı
LOST
Kıdemli üye
Kıdemli üye

Mesaj gönderen LOST »

zaten bende sır ucuza tanıdıktan aldım diye aldım ama almaz olaydım elimden asus düsmüyor casper ise sürekli istirahat de
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 10229 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Casper bence coktan batmis olmasi gereken bir marka , insallah ta piyasadan silinir , Neden Casperdan uzak duralim:
viewtopic.php?t=8427
Kullanıcı avatarı
daddy_cool
Megabyte3
Megabyte3

Mesaj gönderen daddy_cool »

KESİNLİKLE BEKO'dan Uzak dur derim.Çünkü 2000 de ben de bi beko masaüstü bilgisayar almıstım.(Belki hatırlarsınz beko Nuxus Pcler falan diye iste yanında Scanner+Yazıcı+3 yıllık Koç.net internet paketide hediye diye) iste bende aldanıp ondan almıstım.Bugüne kadar o pc den ne çektigimi bi ben bi de allah biliyor.2005 te Yeni bi bilgisayar aldım kendime ve o bilgisayardan kurtulduguma sükür ediyorum...
Kullanıcı avatarı
ccasper
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen ccasper »

Dell Inspiron 6400 AD01 Core Duo Mobile 1.66GHZ notebook

Intel Core Duo T2300E 1.66GHZ İslemci
2MB cache, 667MHZ FSB
512MB DDR
533MHZ bellek
15.4" WXGA(1280x800) parlak LCD ekran
224MB intel gma 950 Entegre ekran kartı
80 GB 5400rpm Seri-ata SABİT DİSK
dvd-rw dELL WİRELESSXP HOME

FİYAT 999 DOLAR+KDV

YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEsEKKÜR EDİYORUM. dell için iyi demissiniz.

Sizce bu nasıl. Uygyn mu?
Kullanıcı avatarı
Mighty Mouse
Kilobyte1
Kilobyte1

Mesaj gönderen Mighty Mouse »

arkadasları bilmem ama biraz daha arastırmanı tavsiye ederim ben.yani bu fiyat az degil.
begenmedigim yönü;entegre paylasımlı ekran kartı zaten 512mb olan ram den harcayacak ve makinayı yavaslatıcak
_______
Selamlar
Kullanıcı avatarı
Kripteks®
Terabyte1
Terabyte1
İletişim:

ben olsam almazdım dell oldugu için fiyat farkı var en iyi pc kendin arastırarak parçalarını kendin seçerek topladıgın pc dir bu zaman da 512 mbyte rane yatırım yapmak mantıksız

1 gbyte ddr 400-533 mhz kingston dual ram 160 ytl iken 667 mhz lerde biraz daha pahalı ama fazla degil