Arkadaslar benım soyle bı sorunum var msnde herhangı bırısı bana goruntulu seslı konusma actıgında bende kabul et dedıgımde pc kendıne reset atıyor yenıden acıldıgında pc cok onemlı bır sorundada kurtarıldı.....
falan fılan hata raporu gonderıyımmı gonderme dıyorum yenıden msnyı acım busefer ben goruntuluseslı konusma baslatıyorum oluyor ama karsı taraf yaprsa kesınlıkle reset nedır sızce bu problem bana donanım cakısması gıbı gelıyor her yerı kontrol edıyorum ama bırsey yok bilen varmı ??...
Msn'in Pc yi resetlemesi
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 10229 kez
- iekara
- Byte2
sistemim xp sp2 msn srm: wlm 8.1 kameraylada ılgılı bı problem gozukmuyor acaba bı msn acıgı olabılırmı ms support sayfasında realtek ıle uyum sorunu dıye bır makale var sp2 ler ıcın altına ındırılmesı gerekn dosyanın sadece kod no sunu vermısler donwload lınkı yok arattırıyorm donwload yok belkı eskı bıseydır kaldırmıslar dır dıye dusunuyorum....velociraptor yazdı:Öncelikle MSn in son sürümünü kullandiginizdan emin olun , ayrica kullandiginiz webcam in driverlarinin Sp2 veya sisteminiz herne ise uyumlu oldugundan emin olun
- iekara
- Byte2