Msn'in Pc yi resetlemesi

Msn, Icq, Skype... konularında bilgi paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
iekara
Byte2
Byte2

Msn'in Pc yi resetlemesi

Mesaj gönderen iekara »

Arkadaslar benım soyle bı sorunum var msnde herhangı bırısı bana goruntulu seslı konusma actıgında bende kabul et dedıgımde pc kendıne reset atıyor yenıden acıldıgında pc cok onemlı bır sorundada kurtarıldı.....
falan fılan hata raporu gonderıyımmı gonderme dıyorum yenıden msnyı acım busefer ben goruntuluseslı konusma baslatıyorum oluyor ama karsı taraf yaprsa kesınlıkle reset nedır sızce bu problem bana donanım cakısması gıbı gelıyor her yerı kontrol edıyorum ama bırsey yok bilen varmı ??...
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 10229 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

Öncelikle MSn in son sürümünü kullandiginizdan emin olun , ayrica kullandiginiz webcam in driverlarinin Sp2 veya sisteminiz herne ise uyumlu oldugundan emin olun
Kullanıcı avatarı
iekara
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen iekara »

velociraptor yazdı:Öncelikle MSn in son sürümünü kullandiginizdan emin olun , ayrica kullandiginiz webcam in driverlarinin Sp2 veya sisteminiz herne ise uyumlu oldugundan emin olun
sistemim xp sp2 msn srm: wlm 8.1 kameraylada ılgılı bı problem gozukmuyor acaba bı msn acıgı olabılırmı ms support sayfasında realtek ıle uyum sorunu dıye bır makale var sp2 ler ıcın altına ındırılmesı gerekn dosyanın sadece kod no sunu vermısler donwload lınkı yok arattırıyorm donwload yok belkı eskı bıseydır kaldırmıslar dır dıye dusunuyorum....
Kullanıcı avatarı
root
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen root »

ayni olay bendede oldu sadece web cami acinca pc kapaniyor mavi hata ekrani web camin cd siyle alakali bence web camin driverleri internette yukledim sorun yok simdi
Kullanıcı avatarı
iekara
Byte2
Byte2

Mesaj gönderen iekara »

imran2580 yazdı:ayni olay bendede oldu sadece web cami acinca pc kapaniyor mavi hata ekrani web camin cd siyle alakali bence web camin driverleri internette yukledim sorun yok simdi
yok duzelmıyor web cam'ı kaldırdım ama aynı yıne reset onunla alakalı diil herhalde
Kullanıcı avatarı
amonra95
Bit
Bit

Mesaj gönderen amonra95 »

merhaba arkadasım sana su oneriyi sunabılırım bırıncı sey makinanı formatla ikinci sey olmazsa ram degıstır genelıkle bu sorundan kaynaklanır once baska ram tak dene olmazsa fortmatla makınanı