Microsoft net meeting i kaldiralim
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 6471 kez
Microsoft net meeting i kaldiralim
Baslat > Calistir ve bosluga asagidaki komutu yazalim
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection C:\WINDOWS\inf\msnetmtg.inf,NetMtg.Remove
Not: Windowsun C: dizininde kurulu oldugu varsayilmistir
Tarafimdan denendi ve kaldirdiktan sonra XP Cd si istedi hayir diyerek Pc yi kapatip actim ve acilista Netmeeting in kaldirildigini onunla ilgili kayitlarimi da silmek isteyip istemedigimi sordu , onayladim ve sonrasinda iyi bir registry temizligi yaptim , ondanmidir bilmem fakat internette sanki bir hizlanma oldu.
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection C:\WINDOWS\inf\msnetmtg.inf,NetMtg.Remove
Not: Windowsun C: dizininde kurulu oldugu varsayilmistir
Tarafimdan denendi ve kaldirdiktan sonra XP Cd si istedi hayir diyerek Pc yi kapatip actim ve acilista Netmeeting in kaldirildigini onunla ilgili kayitlarimi da silmek isteyip istemedigimi sordu , onayladim ve sonrasinda iyi bir registry temizligi yaptim , ondanmidir bilmem fakat internette sanki bir hizlanma oldu.
- velociraptor
- Yottabyte4
Net meeting i yeniden kuralim:
öncelikle: Windows\Inf klasörünü acalim (Gizli bir dosya oldugundan windows explorerden gizli dosya ve klasörleri göster kutucugunda tik olmali) veya :
Start > Run ve
%systemroot%\Inf degerini girip Ok diyelim
Bu klasörün icinden msnetmtg.inf i bulalim ve sag clickleyip install diyelim (XP Cd niz hazirda olmalidir)
Net Meeting i calistiralim :
Start > Run > conf.exe
Net meetingin arama hafizasini silmek:
Start > Run > Regedit
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Conferencing\UI\CallMRU.
CallMRU degerini silip Net meeting i yeniden baslatalim
ALINTIDIR (Tercüme Velociraptor)
öncelikle: Windows\Inf klasörünü acalim (Gizli bir dosya oldugundan windows explorerden gizli dosya ve klasörleri göster kutucugunda tik olmali) veya :
Start > Run ve
%systemroot%\Inf degerini girip Ok diyelim
Bu klasörün icinden msnetmtg.inf i bulalim ve sag clickleyip install diyelim (XP Cd niz hazirda olmalidir)
Net Meeting i calistiralim :
Start > Run > conf.exe
Net meetingin arama hafizasini silmek:
Start > Run > Regedit
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Conferencing\UI\CallMRU.
CallMRU degerini silip Net meeting i yeniden baslatalim
ALINTIDIR (Tercüme Velociraptor)
- velociraptor
- Yottabyte4
-
- Byte3
Evet net meetingi kaldırdım..bir farkla ki benden xp cd si istemedi..tekrar baslattıgımda registry kayıtlarını sildi o kadar.. güzel paylasım tesekkür ederim
En son ibanez tarafından 29 May 2009, 04:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- root
- Kilobyte3
Bunun sebebi heralde sizin pc orjinal yani aldiginiz gibi ama benim kinin üstüne format attim ve bazi cdlerde fazlalIk olmasin diye bazi dosyalari ve programlari çikartiyorlar nasil olsa cd de hepsi var pc orjinalligini kaybetti diyelim böyle olunca i386 yi cden hdd nin içine atarsaniz bidaha sordugunda attiginiz dizinin yolunu gösterin o taniyacaktir muhtemellen bidaha sormaz veya sordugunda ok basip yukler !Böyle oldugunu saniyorum !!! :)
- xd3m3x
- Kilobyte1
arkadaslar hersey için cok tskler sunu daha ıyı anladım bisey yaparken insanın kafası rahat olması gerekır, dun o kadar ugrastım ayapamadım ama simdi bi acayım bakayım ne yapabilirim diye, ve hiç takılmadan tak yaptım meger cb32 dosyası zaten karsımdaymıs, xp cd içerigini actım o dosyayı buldum sonra yolunu ızledim ve yüklemeyi yaptım :)
-
- Terabyte1
- İletişim:
Re: Microsoft net meeting i kaldiralim
Bunu kaldırdım herhangibir zararı olur mu????Ayrıca bilgisayar açıldığında çıkan pencereye Evet dedim.Meeting geçmişini sildim.Bu net meeting normalde kullanıyor mu?Kaldırılmasında bir fayda var mı?
teşekkürler
teşekkürler
- Laneth
- Gigabyte1
Sisteminde Windows Live Messenger olduğuna göre, NetMeeting gibi ilkel bir programa ihtiyaçın olmamalınet meeting normalde kullanıyor mu?
- ripley
- Byte3
ne faydası olur bunu kaldırmanın?hd yer acmaktan başka acaba?
- Laneth
- Gigabyte1
Netmeeting bir XP servisİ yani hizmettir Yazılımlardan farkları, onları kullanmasak bile sistem arkasında devamlı çalışırlar Çalışmaları için CPU, RAM'i tüketirler İşte, bu gereksiz servisleri disable ederek veya kaldırarak sistemimizi hızlandırırız
En son velociraptor tarafından 29 Ağu 2009, 11:54 tarihinde darbelendi.