iPod shuffle uyarisi...
- jackPot
- Kilobyte2
iPod shuffle uyarisi...
arkadaslar. ucuz diye bi aliyim dedim, almaz olaydim. eger elinizde iTunes yoksa; arkadasinizin bilgisayarindan sarki yükleyemiosunuz. kendi bilgisayarinizda da yüklemek icin beklenen süre uzun. dier iPod`larda nasi bilmem ama shuffle almanizi pek tavsiye etmem. bundan önce creative vardi, cok memnundum, ama eskidi diye deistirdim. Shuffle almak isteyenlerin iyi düsünmesini tavsiye ederim.
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 12575 kez
iPod Access For Windows v2.9.4
ipod tan Pc ye Pc den pod a ipod un okuyabildigi her formattaki Müzik parcalarini kolaylikla kopyalamanizi saglayan program
ALINTIDIR
ipod tan Pc ye Pc den pod a ipod un okuyabildigi her formattaki Müzik parcalarini kolaylikla kopyalamanizi saglayan program
Kod: Tümünü seç
http://rapidshare.com/files/18311367/iPod.Access.For.Windows.v2.9.4.rar
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
- fgurhanf
- Byte1
Re: iPod shuffle uyarisi...
Kaliteli olsalarsa Ipod'ların tümünde bu Itunes kullanma zorunlulugu baya can sıkıyor. Bir de içine formatı basıp da restore etmeden kullanılamaz hale getiriyo..alkeane yazdı:arkadaslar. ucuz diye bi aliyim dedim, almaz olaydim. eger elinizde iTunes yoksa; arkadasinizin bilgisayarindan sarki yükleyemiosunuz. kendi bilgisayarinizda da yüklemek icin beklenen süre uzun. dier iPod`larda nasi bilmem ama shuffle almanizi pek tavsiye etmem. bundan önce creative vardi, cok memnundum, ama eskidi diye deistirdim. Shuffle almak isteyenlerin iyi düsünmesini tavsiye ederim.
iyi günler..