iPod shuffle uyarisi...

PC ve Teknoloji dünyasından son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
jackPot
Kilobyte2
Kilobyte2

iPod shuffle uyarisi...

Mesaj gönderen jackPot »

arkadaslar. ucuz diye bi aliyim dedim, almaz olaydim. eger elinizde iTunes yoksa; arkadasinizin bilgisayarindan sarki yükleyemiosunuz. kendi bilgisayarinizda da yüklemek icin beklenen süre uzun. dier iPod`larda nasi bilmem ama shuffle almanizi pek tavsiye etmem. bundan önce creative vardi, cok memnundum, ama eskidi diye deistirdim. Shuffle almak isteyenlerin iyi düsünmesini tavsiye ederim.
uçs
Petabyte4
Petabyte4

Mesaj gönderen uçs »

Bilgi için tesekkürler.. :)
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 12575 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

iPod Access For Windows v2.9.4

ipod tan Pc ye Pc den pod a ipod un okuyabildigi her formattaki Müzik parcalarini kolaylikla kopyalamanizi saglayan program

Kod: Tümünü seç

http://rapidshare.com/files/18311367/iPod.Access.For.Windows.v2.9.4.rar
ALINTIDIR
Kullanıcı avatarı
jackPot
Kilobyte2
Kilobyte2

Mesaj gönderen jackPot »

arkadaslar, adminimin verdigi programdan hicbisey anlamadim :( eger ipod`u olup deneyen olursa sewinirim
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

arkadasım ipod lar biliyorsun ki apple ın dolayısıyla mac uyumlu.windowstan yüklerken itunes a ihtiyacın var uzantıları ve isimlerini degistiriyor.bu arada tüm ipodlar aynı shuffle nano normallerin hepsi aynı degisen bisi yok
Kullanıcı avatarı
fgurhanf
Byte1
Byte1

Re: iPod shuffle uyarisi...

Mesaj gönderen fgurhanf »

alkeane yazdı:arkadaslar. ucuz diye bi aliyim dedim, almaz olaydim. eger elinizde iTunes yoksa; arkadasinizin bilgisayarindan sarki yükleyemiosunuz. kendi bilgisayarinizda da yüklemek icin beklenen süre uzun. dier iPod`larda nasi bilmem ama shuffle almanizi pek tavsiye etmem. bundan önce creative vardi, cok memnundum, ama eskidi diye deistirdim. Shuffle almak isteyenlerin iyi düsünmesini tavsiye ederim.
Kaliteli olsalarsa Ipod'ların tümünde bu Itunes kullanma zorunlulugu baya can sıkıyor. Bir de içine formatı basıp da restore etmeden kullanılamaz hale getiriyo..

iyi günler..