En güncel Proxy listeleri

Internet konusunda bilgi ve ipuçları paylaşım alanıdır.
Kullanıcı avatarı
burak_dalkir
Gigabyte2
Gigabyte2
İletişim:

Mesaj gönderen burak_dalkir »

adminim bu site kapanmis sanirim baska bir url verebilir misinizü

Proxy Ne Demekü

Proxy sunucuları internet gezintilerini hızlandırmayı amaçlar ve bunu yapmak için kullandıgı metod , uzak kaynaklardaki bilgilerin kaynagından birkez getirilip, yakın bir kaynak üzerinde kopyalanması ve aynı bilgilere yönelik daha sonraki isteklerin bu yakın kaynaktan saglaması prensibi üzerine oturur. Proxy sunucular üzerlerinde kopyaları bulunan bilgilerin güncel olup olmadıklarını, ana kaynak ile karsılıklı görüserek otomatik olarak tesbit eder, güncel degilse ana kaynaktan güncel bilgiyi alır yani proxy sunucuların hiçbir dezavantajı yoktur.

* Arkadaslar Proxy seçerken çok dikkatli olun, bildiginiz gibi çalıstını zannettiginiz proxy ler çogu zaman ise yaramıyor. Dikkat edilmesi gereken tek sey buldugunuz proxy i iyi test etmek. Bunun için En iyi kaynak
http://www.ip-to-location.com/
. Eger buldugunuz proxy sizi bu sistemde ele vermiyorsa yolunuza devam edin. Çalıstıgını zannettiginiz proxy leri bu verdigim adreste deneyin gerçegi göreceksiniz.

Not : Çogu zaman IP degisiyor ama servis saglayıcınız sistemde görünüyor.En iyisini bulmadan kullanmayın.En iyisini buldugunuzu düsündügünüzde bunu birde
http://www.ip-to-location.com

Proxy ayarlarımı nasıl yaparımü

Tools > Internet Options a gittiginiz zaman gelen ekranın üstünde yer alan menüde bulunan Connections a gidin. Oradan Lan Settings i seçin.

Proxy Server kısmında Adress e 195.175.37.11 yazın. Port a da 8080 yazın.

Sonra OKleyerek ekranlardan çıkın.

ayrıca

http://www.whatismyip.com/

den ip numaranızı kontrol edebilirisniz..
Kullanıcı avatarı
velociraptor
Yottabyte4
Yottabyte4
Teşekkür etti: 9322 kez

Mesaj gönderen velociraptor »

yoo simdi kontrol ettim ve link calisiyor ve icinde yüzbinlerce proxy linki barindiriyor
Kullanıcı avatarı
bambucya77
Kilobyte3
Kilobyte3

Mesaj gönderen bambucya77 »

link calisiyor ve proxy ler cok taze tesekkurler :)
Kullanıcı avatarı
OLD FB Nuri
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen OLD FB Nuri »

Sevgili forum arkadaslarim bir konu hakkinda bilgilenme ihtiyacindayim ayrica adminim acmiyor verdiginiz proxy sitesi operada uygulaniyor sadece proxy ve sayfalari cok hizli aciyor yani sörf icin bana göre cok ideal fakat ie de ne yazik acmiyor ayrica msn acilmiyor bu sorunun cözümü varmi acaba proxyede alistim beklemeden acilan sayfalar birde aklima geldi operadadaacmiyordu proxy enable isaretini kaldirdim acti
iede varsa böyle bir ayar bilemiyorum msn neden acmiyor ricam bundan ibaret insaallah kafanizi sisirmemisimdir soru uzunlugu ile saygilar
haksoy

Mesaj gönderen haksoy »

abi msn de aldiginiz hata kodunu yazarsaniz yardinci olamaya calisicam
Kullanıcı avatarı
OLD FB Nuri
Byte4
Byte4

Mesaj gönderen OLD FB Nuri »

80048869 haksoy kardesim ie acilmiyor sayfa yok opera son sürüm 8460 canavar gibi yardiminizi rica ediyorum anladigim galiba bu soruya cevap yok neyse proxy den vazgectim msnimi kapali tuttugu icin konuyu kapatabiliriz genede tesekkür ederim arkadaslara