sata hdd ye format yardım
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
sata hdd ye format yardım
arkadaslar sata hdd ye format atmam lazım ama disket istiyor bilgisayarım sürekli mavi ekran hatası veriyor açılmıyor açılsa içerisine xp yi kopyalayıp format atacam ama hiç masaüstünü göremiyorum biostan sabahtan beri arıyorum acaba satayı ide gibi gösterebilirmiyim diye yapamadım pc de disket sürücüde yok ve almayada niyetim yok ilk kurarken bir makinadan digerine imaj halinde almıstım simdiyse kaldım ortada yardım edebilecek kimse var mı acaba?
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
Re: sata hdd ye format yardım
Hımm disket olmaması kötü dicektim sata disketi olustur hiç bir fikrim yok satayı ide gibi göstermek konusunda
- burak_dalkir
- Gigabyte2
- İletişim:
baslangıc cd si ile kurtaramazsın mavi ekran hatası alırsın
kurtarma cd si sadece makinayıgeri yükler ama benim makinamda geri yükleme yaparsan RAM hatası alırsın ekran kartı hatası alırsın ayrıca kurtarma cd sinde yine senden sata driver ister yine ortada kalırsın sanal disk ayratmaya çalısıyorum kodlarla ama ne kadar ise yarar bilmiyorum...
kurtarma cd si sadece makinayıgeri yükler ama benim makinamda geri yükleme yaparsan RAM hatası alırsın ekran kartı hatası alırsın ayrıca kurtarma cd sinde yine senden sata driver ister yine ortada kalırsın sanal disk ayratmaya çalısıyorum kodlarla ama ne kadar ise yarar bilmiyorum...
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 6465 kez