pc de gizlidosya sorunu
- stekol
- Bit
- yazgüneşi
- Kilobyte4
Re: pc de gizlidosya sorunu
arçlardan kılasör seçenekleritıkla gizli dosyalar göster seçeneginden görmek istedigin kılasörü seç kolay gelsinstekol yazdı:arkadaslar ben pc de gizli dosyalarımı bulamıyorum lütfen yardım
- Kripteks®
- Terabyte1
- İletişim:
Bilgisayarıma gir en üstte yardım ın yanında araçlar var oraya tıkla ve klasör seçeneklerine gel ordan görünüm sekmesine tıkla çıkan listede gizli dosya ve klasörleri göster seçenegi var incele bulursun liste için denstekol yazdı:arkadaslar ben pc de gizli dosyalarımı bulamıyorum lütfen yardım
Saygılarımla
- stekol
- Bit
yazgünesi ve sana tessekürlersizlerin sayesinde sorun ortadankalktı :DHSNC yazdı:Bilgisayarıma gir en üstte yardım ın yanında araçlar var oraya tıkla ve klasör seçeneklerine gel ordan görünüm sekmesine tıkla çıkan listede gizli dosya ve klasörleri göster seçenegi var incele bulursun liste için denstekol yazdı:arkadaslar ben pc de gizli dosyalarımı bulamıyorum lütfen yardım
Saygılarımla
- yazgüneşi
- Kilobyte4
sorun degil problemin ortadan kalktıysa sevindikstekol yazdı:yazgünesi ve sana tessekürlersizlerin sayesinde sorun ortadankalktı :DHSNC yazdı:Bilgisayarıma gir en üstte yardım ın yanında araçlar var oraya tıkla ve klasör seçeneklerine gel ordan görünüm sekmesine tıkla çıkan listede gizli dosya ve klasörleri göster seçenegi var incele bulursun liste için denstekol yazdı:arkadaslar ben pc de gizli dosyalarımı bulamıyorum lütfen yardım
Saygılarımla
- velociraptor
- Yottabyte4
- Teşekkür etti: 9994 kez